... všetko o BMW ...
kamil993 napísal:...len neviem ako ten gastech namontuju ale poznam ludi co su snim viac spokojny ako s BRC
 Teda ja nemam cisto Gastech ale tu skladacku od Vas a chodi to fakt super. Ked si konecne doriesim prisavanie vzduchu, ktore nijak neviem odhalit, pridem to postelovat. Dlhodobo som na 13.7(dialky 10, mesto 16) a verim, ze po nastaveni to este klesne
  Teda ja nemam cisto Gastech ale tu skladacku od Vas a chodi to fakt super. Ked si konecne doriesim prisavanie vzduchu, ktore nijak neviem odhalit, pridem to postelovat. Dlhodobo som na 13.7(dialky 10, mesto 16) a verim, ze po nastaveni to este klesne 
Majo napísal:napriklad jaTeda ja nemam cisto Gastech ale tu skladacku od Vas a chodi to fakt super. Ked si konecne doriesim prisavanie vzduchu, ktore nijak neviem odhalit, pridem to postelovat. Dlhodobo som na 13.7(dialky 10, mesto 16) a verim, ze po nastaveni to este klesne
 a to mam to iste co aj ty
 a to mam to iste co aj tyPatricius napísal:Zaujíma ma v akom aute (hlavne teda 5er) máte LEGÁLNU zástavbu (prosím dajte aj typ motoru a kde na SK ste montovali).
Akú máte skúsenosť(koľko km ste najazdili) zmenili sa náklady na údržbu?
Prípadne aká je spotreba LPG, a čo vás ešte napadne v súvislosti s prevádzkou na LPG.
Už sa toho popísalo veľa na túto tému, ale nikde to nie je tak povediac pohromade.
No a ja pozerám po nejakej peknej e39(523,528), možno aj e34(525,530,535,540) a v tých "šikovných" zoznamoch schválených vozidiel na prestavbu sa nejako neviem zorientovať...našiel som tam motory typu N, ale Mká ani Ská(teda M5) tam nevidím, alebo som slepý.
 ...
 ...

jedine na okoli nonstop).. a ziadny rozdiel som nepostrehol.
 jedine na okoli nonstop).. a ziadny rozdiel som nepostrehol.lachimus napísal:takze, Tartarini je namontovane v 530i, krasne namontovane, ziadna zmena chodu motora oproti benzinu, max. spokojnost...pokusim sa pridat aj nejake foto