... všetko o BMW ...

Moderátori: alfi666, BinKooL, fox1k

mmracing.sk

dds
Autor témy
Auto: e46 330D
Kraj: Bratislavský

Re: Zaseknuty motor 330d

Utorok, 4. Októbra 2011, 21:11

Teraz uz mozem povedat ze na 99% je to starter. Semtex si to bol prezret. Autom dvakrat zakyval problem hned identifikoval :thumbup: .Neskor sa to podarilo roztiahnut hned ho aj brali :). Vrzgal tam rozsipany starter. To kolecko ma celkom vystrasilo ale nakoniec ma aj to celkom logicke vysvetlenie. Asi ked som to mal v inom servise tak si technici pomohli magnetom na niejake skrutky a jednoducho ho tam zabudli ale to sa obcas stane aj chirurgom :D

kubko45
Auto: Bmw E46 320ci
Kraj: Žilinský

Streda, 5. Októbra 2011, 06:10

tot iste sa stalo aj mne normalne som zastavil a potom som nesiel nastartovat a ani roytiahnut ale ked som drgol auto dozadu tak sa to roybehlo...novy starter

Užívateľov profilový obrázok
michaltt
Kraj: Košický

Streda, 5. Októbra 2011, 06:10

dds napísal:
Teraz uz mozem povedat ze na 99% je to starter. Semtex si to bol prezret. Autom dvakrat zakyval problem hned identifikoval :thumbup: .Neskor sa to podarilo roztiahnut hned ho aj brali :). Vrzgal tam rozsipany starter. To kolecko ma celkom vystrasilo ale nakoniec ma aj to celkom logicke vysvetlenie. Asi ked som to mal v inom servise tak si technici pomohli magnetom na niejake skrutky a jednoducho ho tam zabudli ale to sa obcas stane aj chirurgom :D

no vidis :thumbup:
BC Racing,OZ Futura 19",AC Schnitzer TypeII 18",Powerflex FCAB,325mm fr. brakes,Electric fan+LF20 steering pump retrofit + many more
Lowered wagon - pribeh

Kto je prítomný

Užívatelia prezerajúci toto fórum: Žiadny pripojení užívatelia a 8 neregistrovaných