... všetko o BMW ...
baltazarr napísal:kde sa dejú zrazy v stredu a v piatok
SmartBastard napísal:
Kazdu stredu je BMWklub v Bratislave - zrazy-a-stretnutia/22-6-21-00-bratislava-petrzalka-omv-oproti-auparku-t27191.html
Kazdu sobotu je zraz tunnerov v Bratislave pri Carrefoure v Petrzalke
Dalsiu sobotu (8.10) bude velmi dobra akcia v MMracing - zrazy-a-stretnutia/mm-racing-dynoday-8-10-2011-t52170.html
A dalsiu nedelu ideme viaceri na SlovakiaRing - TimeAttack - zrazy-a-stretnutia/topic-t49226-135.html
baltazarr napísal:
tak to je celkom nabité
dakujem
Tommynko napísal:Ahoj zaujimalo by ma kolko ta vyśiel tento fungel ak to neni teda záhadou :) s takou výbavou :) tiež sa obzerám po niečom takomto aj keď fungel neviem ci sa oplatí, inač pekné autíčko :) prajem vela radosti na cestách :)
salat napísal:vybavicka parada, tiez vela stastnych km prajem![]()
to klimakomfortne sklo, mna od neho predajca skor odlakaval, ako si s nim spokojny?
PS- tento alebo dalsi vikend chceme s kamosom co ma tiez novu E91 dat mensi fotozraz... nepridas sa? bude to niekde v BA alebo okolo.
sopeko napísal:neviem ci prave drava selma, namna posobi to auto az moc decentne nato aky ma potencial...
Chces tam urobit nejaky upgrade ? Chip v MM apod ? (cca 325koni 630nm) inak ako to vyzra uteba zatial so spotrebou kombinovane ? mas to na kazdy den mesto ci viac mimo mesta jazdis ?
Didymus napísal:Dojdi zajtra k OMV Einsteinova vecer ukazat krasavca :))