... všetko o BMW ...

Moderátori: k33p, Hugino, jkk

reklamne predmety bmwklub.sk

matto_svk88
Autor témy
Auto: BMW e39 530D touring
Kraj: Bratislavský

Re: BMW e46 - prosim poradte

Štvrtok, 8. Septembra 2011, 11:47

lenivyventil napísal:
Dik. Uz ma par sramov od ludi co nevedia parkovat ale co uz, to je udel mestskych aut...s farbou to je osemetne...ked som zhanal auto tak mi chybala alebo vybava alebo mi nesedela farba (nechcel som strieborne alebo sede auto, takych je vsade plno), a ked som zbadal toto tak som sa zamiloval a odignoroval par detailov, ale uz sa to dava do poriadku...drzim palec a stastnu ruku pri vybere...

Diky. Vies co, ako co sa toho tyka tak je to velmi tazke zohnat nieco take, co by mi vyhovovalo. Ako kaslat na vyhrievane sedadla, multifunkcny volant, parkovaci asistent. V tejto dobe to nie je az taky velky problem dorobit, si myslim. Ale strieborny nechcem urcite, takisto aj sedy je otrepany. Podla mna tie skrabance budu skor zo zavisti, ludia su k***y, ked mas viac ako oni.
BMW e46 320d 100kw
Ford Puma 1,7 zetec
EX- BMW e36 328i touring mpacket
EX - BMW e39 530d toruing

Užívateľov profilový obrázok
lenivyventil
Auto: e60 523i

Štvrtok, 8. Septembra 2011, 15:17

Jasne...ale napriklad take sportove sedadla su vynikajuce :)

matto_svk88
Autor témy
Auto: BMW e39 530D touring

Štvrtok, 8. Septembra 2011, 15:32

lenivyventil napísal:
Jasne...ale napriklad take sportove sedadla su vynikajuce :)

Tak si myslim, ze vymenit obycajne sedadla za sportove, teda samozrejme bez vyhrievania a inej elektroniky neni az take zlozite.
BMW e46 320d 100kw
Ford Puma 1,7 zetec
EX- BMW e36 328i touring mpacket
EX - BMW e39 530d toruing

Užívateľov profilový obrázok
lenivyventil
Auto: e60 523i

Štvrtok, 8. Septembra 2011, 16:17

Problem nie je nic, akurat ked si potom zratas investicie tak zistis, ze si mohol radsej pockat a najst kus, ktory by ti vyhovoval viac a dal by si do toho menej penazi a usilia...ja napr idem teraz menit volant koli multifunkcii (ale je fakt ze ho aj tak davam precalunit koli hrubke a pod. :) Ale hadam chapes co sa snazim povedat. Mne trosilinku vadi vyhrievanie sedadiel...ale kedze mam polokozu tak fakt menej ako v pripade koze.

Kto je prítomný

Užívatelia prezerajúci toto fórum: Žiadny pripojení užívatelia a 4 neregistrovaní