... všetko o BMW ...
maniaczv napísal:na e46 dost maly rozpocet ci uz pre R6 alebo diesel poface ....
lenivyventil napísal:E46 328ci: 90% v meste (BA) a spotreba okolo 9,5 l/100km...pokial toho vela nenajazdis, tak je to ideal...servis nestoji za rec a spotreba tiez. A stale mas viac vykonu ako 2/3 aut okolo teba, cize rezerva v pripade potreby je.
Inak Chorvatsko s spat, dialnica, 3 ludia a plny kufor neakych 8 l/100km (predpisova rychlost).
Samozrejme take pekne okresky, pripadne Pezinska Baba je o inom, ale na to mam motorkuA ked uz, tak na tu radost nemozes pozerat cez blocky od tankovania :), to na diesli nezazijes (o zvuku ani nehovorim).
Helldiver napísal:Predface 330d s vysokym nabehom na kratke trasy a povacsinou couracky po meste ? Si nedas poradit :)
lenivyventil napísal:V priemere cca dve nadrze na mesiac...zalezi od vikendoveho programu...ja mam dennu cestu Nove Mesto-Ruzinov a potom podla potreby, malokedy najazdim mesacne rovnako. Niekedy mam 1000km/mesiac, niekedy menej, viac...ak idem cez vikendy k nasim na zahorie tak samozrejme viac ale to klesla priemerka na cca 8,7-8,9, ale ked som sa zdrzoval v meste tak cca tie dve nadrze na mesiac.
Edit: Este som zabudol dodat ze plna znamena ze pri stvrt nadrzi vacsinou idem tankovat...cize teraz neakych 70 eur na nadrz.
lenivyventil napísal:Priemer za cca 4000-5000 km aj s Chorvatskom je 8,7l/100km (este vcera bolo 8,6 ale som sa trochu blbol :). Hej to cervene cudo na fotke je moje...v albume mam par fotiek...