... všetko o BMW ...
Moderátori: barabas, k33p, Hugino, voMacK
V Senici máme velmi doležitého policajta menom p. Kuček sa volá a to by ste ludia videli človeka ako policajta nesmierne zakomplexovaného. Býva na bytovke na 3 poschodí a na balkone meria radarom rýchlosť, lúdí prenasleduje ako besný pes, pozná ho tu každý jeden človek, neviem fakt ako sa správať k takémuto človeku keď ma zastaví. Sú to naozaj poľutovania hodní ľudia čo sa nevedia vysporiadať s novou dobou
Máme tu v Senici policajta ktorý je nekompromisný , zadržal vodičák aj vlastnému bratovi a za gumy bere techničáky ako na páse , je tak aktivný že si vezme sukromne auto a natača s ním na kameru priestupky a potom si ťa predvolá. Volá sa Jozef Kuček tak ak vás v SE a okoli zastaví tak buďte pokorný je to taký prešedivelí 40tnik.
M3 lover napísal:Na DAS som počul všeličo....jedna skupina ludi tvrdi, že iba zbytočne platia poistne, dalši si nevedia vynachvalit....kazdopadne pokial to nestoji vela, je dobre vediet ze ked sa niečo stane možem sa hned na niekoho obratit a nemusim sa byt finančnej ujmy
hacker napísal:Mám slovenský vodičák ale potreboval som ísť do ČR a keby mi ho zadržal tak na ten papier možem jazdiť len na Slovensku.
Nešlo mi o tých 56, verím že som toľko išiel lebo som proste brzdil zo 70 na 50 takisto ako autá predo mnou. Fotku z radaru som videl, je tam 56 a svietia mi brzdovky...
10 EUR samozrejme jebal pes, chcel som to riešiť v priestupkovom konaní pretože s policajtom ktorý za bukom striehne na niekoho kto pojde 56 sa proste odmietam baviť.
Ide mi o to či má policajt právo zadržať mi vodičský preukaz pri takto banálnom priestupku, či ma može zastaviť terčíkom vystrčeným z okna neoznačeného neblikajúceho auta a či má právo porušiť predpisy len preto aby ma zastavil, keď nemá maják. A ako mu tým znepríjemniť život.