... všetko o BMW ...
Moderátor: SmartBastard
baworM5 napísal:Jak to nakonec dopadlo jako novopečený majitel e34 ///M5 sem si to celý pročítal a happy end v nedohlednu.
MEJOGSI napísal:
asi to skoncilo len pri reciach....
baworM5 napísal:Jak to nakonec dopadlo jako novopečený majitel e34 ///M5 sem si to celý pročítal a happy end v nedohlednu.
Rendis napísal:Máte nějaké vylepšení své M5? Já teď nedávno namontoval střed. a zadní díl výfuku od Supersprintu.
Rendis napísal:
Nikdo nic? :)
wino napísal:velmi pekna![]()
![]()
co to je za farbu?
K2 napísal:
Takze takto, 4 dni pred kupou e34 M5 mi zobrali vodicak( ano hambim sa zato, co sa vsetko pritom stalo, zatocila by sa hlava), a tym padom som prisiel aj o robotu, do ktorej som mal nastupit a odobratie vodicaku tam netoleruju za tych okolnosti, ktore som ja sposobil
Nezabudol som na tento nadherny stroj, moj sen opat zacina naberat na obratkach. Pracu konecne mam, peniaze usporene. Dokonca sa mi ozval aj majitel nadhernej M5, ktoru som mal kupit, ze je opat k dispozicii, co sa vazne cudujem lebo viem, ze musel byt velmi najebany na mna
Tymto sa mu chcem aj ospravedlnit!!! Nechcem nic slubovaat ale cim skor chcem doniest do KE nadherne BMW