... všetko o BMW ...
Moderátori: barabas, alfi666, Kraken, johnyfly1
19palec05 napísal:Nazdar...mam par otazok ak smiem....ako to myslis ze ti tlakuje motor?...prehrieva sa ci?
A este jedna otazka...mam tiez compacta a asi uz dva roky mi robi taku blbost ze ked sa mi kedysi ked som ho kupil zohrial motor tak na budikoch som mal presne na polovicu kucicku a raz v zime mi zacalo robit taku vec ze sa mi zohreje sice tak isto rychlo ale nie uplne na polovicu...rucicka zastavy asi 1-2 milimetre pred polovicou.Kedze v tych casoch som robil este mechanika poradil som sa s veducim a poradil mi vymenit termostat...ked som vybral moj tak nebolo vydno ziadnu chybu ale s tym novym mi to robi tak isto...ale ked sa mi zohreje auto tak ako som to opisal tak mi zopne aj ventilator takze podchladeny motor nemam tak som to vwelmi neriesil.Ale obcas si vsimnem ze sa mi zohreje az na polovicu...ale len tak asi raz za mesiac.Premyslal som aj ci nieje zla vodna pumpa...je to mozne?...viskospojku tam nemam takze ta to nemoze robit...nejake rady?DAKUJEM
pelo napísal:A aky termostat si dal? Lebo nie vsetky termostaty su "vhodne." Niektore neorigo termostaty su totiz "studene" a otvaraju sa pri nizsej teplote, preto sa Ti motor nezohreje na prevadzkovu teplotu...