... všetko o BMW ...
bimmer330d napísal:Ale napriklad ja hond velmi uznavam kvoli jej vtec motorom a mazdu vdaka rx-7.
A ano to je pravda, ze BMW je zaujimavejsie, ale aj japonske automobilky maju uzasne auta.
Ano GT-R je super ale, ked som ho soferoval bol som velmi sklamany a jazdu som si ovela viac uzil v 370Z.
Ja som velmi rad s tym co mam, i ked BMW nebolo prve na zozname aut, ktore som si chcel kupit, plus u mna BMW musi mat manualnu prevodovku a v tomto je to dost obmedzujuce, kedze vacsina aut je s automatom.
bimmer330d napísal:Ja som len pisal, ktore auta sa mi od nich pacia. Ja nepotrebujem magnet na zeny, take ma nezaujimaju a 3ove kupe mi pride ako pozerske auto.
Na automate som jazdil na BMW 530 xd, mama ma CLS 350CDI cize s automatmi mam skusenosti. Je to pohodlne ale nemam rad, ked je automat nerozhodny, alebo ti nepodrzi vytoceny motor, ale hned ti preradi.
Manual je manual.
bimmer330d napísal:Ano vsimol som si, ale je dobre prebrat aj taketo veci.
bimmer330d napísal:Inac mohlo byt byt aj z kufra???Ze je povedzme zle privrety?
bimmer330d napísal:Nazdar, urobil som nahravku na zadnom skle, ale ten zvuk je v skutocnosti uplne iny ako ho pocujem ja. Trebalo by to pocut nazivo.
bimmer330d napísal:Proste to urcite vrzga ta parcela vzadu aj ked na nu pritlacis tak vrzga. Ked som na nej nechl mobil tak to bol uplne iny zvuk tam nie je kvalitny mikrofon s tym sa to neda to je najlepsie pocut na vlastne usi.
bimmer330d napísal:Pokusal som sa ju sem vlozit ale nejak to neslo. Ma totiz 13 min a to bude asi ten problem.