... všetko o BMW ...

Moderátori: voMacK, alfi666

reklamne predmety bmwklub.sk

Užívateľov profilový obrázok
DesertFox
Auto: BMW 525d E60
Kraj: Banskobystrický

Re: Vrzganie v zadnej casti interieru- vyriesene

Streda, 16. Januára 2013, 10:46

Praskanie v kokpite je u mňa na dennom poriadku, ale to môže byť aj tým ako sa zohrieva (aspoň myslím že je to tým), a to čudné vŕzganie ako keby mi niekto jemne šúchal polystyrénom o okno, tak s toho ma ide pekne oprieť o zem :|
Here's the Rule Breaker ... It appears to be a normal BMW 5 series, until you start it up. Yeees, Lucifer has come to our little world with milk and petrol ! (Jeremy Clarkson).

Madonna vs. BMW M5

homemedia
Auto: BMW E65 730d
Kraj: Žilinský

Streda, 16. Januára 2013, 23:27

Som rad ze mam 73Od E65. Tu neklepe a nevrzga nic ani po 240.000 km. Verim vam ze tito pazvuky dokazu paradne otravovat. Sam som na ne alergicky. DOPORUCIM VAM HLAVNE NEPOUZIVAT SILIKONOVE SPREJE NA PLASTY !!!

Užívateľov profilový obrázok
PeqpeK
Auto: povacsine BMW
Kraj: Bratislavský

Piatok, 22. Novembra 2013, 10:16

steve napísal:
mám 523i r. 2007, skutočných 64000 km ( tiež mi to málokto verí ), a jazdením po našich "super" cestách vŕzganie pribúda z každej strany. Mnoho problémov skutočne vystihuje hneď prvá téma - zvuky, pazvuky a iné. A neveril by som koľko pazvukov pribudne vďaka tomu, že som na jeseň nastriekal silikónom tesnenia dverí a okien. Dúfam že po zakúpení Carbaflo KSP 105 to bude lepšie.

pomohlo to?

Kto je prítomný

Užívatelia prezerajúci toto fórum: Žiadny pripojení užívatelia a 19 neregistrovaných