... všetko o BMW ...
Moderátori: barabas, alfi666, Kraken, johnyfly1
Ronnie333 napísal:neviete mi poradit??..mam jeden proble...stalo sa mi to asi pred tyzdnom ze som isiel do mesta a auto mi chytilo tak ze najskor trochu lenivo pretocilo a potom chytilo pekne...a vcera uz ani prd..som sa najskor bal ci to nebude starter ale cez kable chyta pekne, a ked sme pozerali odber z baterie bol moc vysoky na to ze bol v prevadzke len alarm okolo 0,150mA. tak som mal medzi svorkou + a pluskom od baterky merak a skusal som vyberat poistky. Na okolo 0.100mA mi to kleslo ked som odobral poistku ktora je na foto hore a je to presné tá, úplne nalavo a piata zdola...modrá 15A...podla manuálu je to poistka č.35 centrál. len zaujimave je ze poistka je prec a central stále funguje..zajtra pojdem skusit co z elektriky mi nefunguje a ak nic nezistim tak som v prdeli...nevie niekto co take by sa tam mohlo este nechadzat??...a bolo este pisane ze je tam "vraj" RJ karoserie..co to znamena??....diky za odpovede
SurrendeR napísal:0.15mA je pre teba vysoky odber? hochu, ledka zere viac (cca 20-60mA)
Ronnie333 napísal:hochu ty si nastuduj nieco o elektrike alebo ako sa oznacuju...auto v klude so zapnutym alarmom ma brat 0.030mA a keby podla teba brala dioda 20mA tak si dobry chuj lebo to je 0,020mA...keby si mal odber 0.150mA tak ako mam ja, ked mi niekde unika napetie, tak by si prisiel o baterku dost skoro...ja tu potrebujem normalne nazory a nie debilkou co potrebuju machrovat ked sa nevyznaju...tak uz sem nic nepis laskavo..
SurrendeR napísal:](*,) ked tak , tak pis 0.15A resp. 150mA
pokial viem, tak bodka alebo ciarka oznacuje desatinne miesto (1A = 1000mA .. 1mA = 0.001A)
a ako vravim, ledka zerie 0.02A cize 20mA
ak ti to stale nejde do palice, tak sa nauc premenu jednotiek![]()
BTW: daj si to v hlave dokopy skor ako zacnes niekoho urazat
tak a teraz napis realne kolko ti to teda zerie.. nakoniec prideme na to ze to bude zrat cez 1A
SurrendeR napísal:](*,) ked tak , tak pis 0.15A resp. 150mA
pokial viem, tak bodka alebo ciarka oznacuje desatinne miesto (1A = 1000mA .. 1mA = 0.001A)
a ako vravim, ledka zerie 0.02A cize 20mA
ak ti to stale nejde do palice, tak sa nauc premenu jednotiek![]()
BTW: daj si to v hlave dokopy skor ako zacnes niekoho urazat
tak a teraz napis realne kolko ti to teda zerie.. nakoniec prideme na to ze to bude zrat cez 1A