... všetko o BMW ...
Moderátori: barabas, alfi666, Kraken, johnyfly1
Ronnie333 napísal:nech uz je premena jaka chce jednoducho mi to pri klude bere viacej ako som nastudoval a opisal od inych co tu uviedli o kludovom odbere...jednoducho bolo napisane ze mi to zere vela a za par hodin mi to vybije baterku natolko ze sa mi neda nastartovat...tak skor ako machrovanie medzi 0,020mA a podobne by som rad videl nejake rady a nie kokotiny ze nemam nikoho urazat....len mi leze na nervy ked niekto pise na nieco, na co sa nepytam...jednoducho pri poruche mi to berie 0,150 dacoho ked uz ste hrdinovia tak napiste ci je to mA abobo co...a ked odpojim poistku pravdepodobneho poruchoveho zariadenia zere to 0,030 toho dacoho...tak v com moze byt chyba? jedine co mi nefunguje su hmlovky...
Ronnie333 napísal:kurva tak som sa sekol v tom ze som napisal malé "m" tiež je piatok vecer...jednoducho triezvy clovek zisti co som chcel napisat...auto pri poruche malo teda odber 0,15A a teda ta tvoja ledka zere tolko kolko si napisal...0.02A a auto ma mat odber "vraj" maximalne 0,05A tak kde je chyba ked mi to zere 0.15A...a neboj ice.neviem co si za vola nic mi neiskri ako vianocny stromcek...ale ked myslis tak si mysli
ice.blade napísal:ak si toto precitas tak vies ako mas postupovat, vytahovat poistky a merat odber... ak sa ti nejaky obvod nezda, vymen modul a zmeraj znova odber... co tu viac chces poradit?
ano malo by mat odber 0,05A ale v zavyslosti co sa od vyroby s autom dialo... ak mas robeny alerm zere viac a pod... tak isto ak ti niekto amatersky prerabal kabelaz napr od repro tak uz som videl skraty vo dverach... pri E46 lubi odpalit obvod v MK navi mechanike ktora sice funguje ale nehybernuje sa a vybija veselo dalej...
a vdaka za toho vola! ak ta to vzrusuje urazat inych... aj tebou toto forum klesa na urovni, dakujeme ti pan elektrikar s voltmetrom zapojenym do serie