... všetko o BMW ...

Moderátori: barabas, alfi666, Kraken, johnyfly1

reklamne predmety bmwklub.sk

Užívateľov profilový obrázok
ice.blade
Kraj: Bratislavský

Re: E36 316 M43 poistkova skrina

Piatok, 12. Augusta 2011, 22:25

Ronnie333 napísal:
nech uz je premena jaka chce jednoducho mi to pri klude bere viacej ako som nastudoval a opisal od inych co tu uviedli o kludovom odbere...jednoducho bolo napisane ze mi to zere vela a za par hodin mi to vybije baterku natolko ze sa mi neda nastartovat...tak skor ako machrovanie medzi 0,020mA a podobne by som rad videl nejake rady a nie kokotiny ze nemam nikoho urazat....len mi leze na nervy ked niekto pise na nieco, na co sa nepytam...jednoducho pri poruche mi to berie 0,150 dacoho ked uz ste hrdinovia tak napiste ci je to mA abobo co...a ked odpojim poistku pravdepodobneho poruchoveho zariadenia zere to 0,030 toho dacoho...tak v com moze byt chyba? jedine co mi nefunguje su hmlovky...

ak si toto precitas tak vies ako mas postupovat, vytahovat poistky a merat odber... ak sa ti nejaky obvod nezda, vymen modul a zmeraj znova odber... co tu viac chces poradit?

Ronnie333 napísal:
kurva tak som sa sekol v tom ze som napisal malé "m" tiež je piatok vecer...jednoducho triezvy clovek zisti co som chcel napisat...auto pri poruche malo teda odber 0,15A a teda ta tvoja ledka zere tolko kolko si napisal...0.02A a auto ma mat odber "vraj" maximalne 0,05A tak kde je chyba ked mi to zere 0.15A...a neboj ice.neviem co si za vola nic mi neiskri ako vianocny stromcek...ale ked myslis tak si mysli

ano malo by mat odber 0,05A ale v zavyslosti co sa od vyroby s autom dialo... ak mas robeny alerm zere viac a pod... tak isto ak ti niekto amatersky prerabal kabelaz napr od repro tak uz som videl skraty vo dverach... pri E46 lubi odpalit obvod v MK navi mechanike ktora sice funguje ale nehybernuje sa a vybija veselo dalej...

a vdaka za toho vola! ak ta to vzrusuje urazat inych... aj tebou toto forum klesa na urovni, dakujeme ti pan elektrikar s voltmetrom zapojenym do serie ;)

Ronnie333
Autor témy
Auto: BMW e36
Kraj: Nitriansky

Piatok, 12. Augusta 2011, 22:53

ice.blade napísal:
ak si toto precitas tak vies ako mas postupovat, vytahovat poistky a merat odber... ak sa ti nejaky obvod nezda, vymen modul a zmeraj znova odber... co tu viac chces poradit?

ano malo by mat odber 0,05A ale v zavyslosti co sa od vyroby s autom dialo... ak mas robeny alerm zere viac a pod... tak isto ak ti niekto amatersky prerabal kabelaz napr od repro tak uz som videl skraty vo dverach... pri E46 lubi odpalit obvod v MK navi mechanike ktora sice funguje ale nehybernuje sa a vybija veselo dalej...

a vdaka za toho vola! ak ta to vzrusuje urazat inych... aj tebou toto forum klesa na urovni, dakujeme ti pan elektrikar s voltmetrom zapojenym do serie ;)

neurazal by som keby normalne vysvetlujes co a ako a ze si niekto pomyli mA a obycajny A by si nemusel brat ako nviem co...a to s tym vyberanim poistok som uz davno spravil..prave preto som sa pytal na to rele lebo ked som vybral poistku ktora robila problematicky odber a dal som ju spät tak to cierne rele 2x cvaklo a neviem od coho je...a len to som chcel vediet...

ice.blade

Piatok, 12. Augusta 2011, 23:18

poistka 35 je podla vsetkeho na motorceky centralu... vseobecne by mala byt 25A... akurat citam ze jeden typek mal problem v zamykani kufra a robilo mu to problemy dokonca mu stale odpalovalo 25A poistku... tak isto nevylucujem ze budes muset vymenit ZKE modul... ale uz sa mi nechce hladat info o probleme ktory nemam ;) na nete najdes vela informacii len by si musel studovat a to sa vela ludom nechce ;)

a len tak mimochodom to rele cierne vysoke je emergency flasher relay

Obrázok

Obrázok

Obrázok
Naposledy upravil/-a ice.blade v Sobota, 13. Augusta 2011, 09:13, upravené celkom 2 krát.

Ronnie333
Autor témy

Sobota, 13. Augusta 2011, 06:24

[quote="ice.blade"]poistka 35 je podla vsetkeho na motorceky centralu... vseobecne by mala byt 25A... akurat citam ze jeden typek mal problem v zamykani kufra a robilo mu to problemy dokonca mu stale odpalovalo 25A poistku... tak isto nevylucujem ze budes muset vymenit ZKE modul... ale uz sa mi nechce hladat info o probleme ktory nemam ;) na nete najdes vela informacii len by si musel studovat a to sa vela ludom nechce ;)

a len tak mimochodom to rele cierne vysoke je emergency flasher relay

hm ako je potom mozne ze aj pri odpojenej poistke mi ide aj central aj alarm, postudujem co je ten ZKE modul ale nemyslim si ze by som ho mal menit..co by sa mu len tak zrazu mohlo stat??...

Ronnie333
Autor témy

Sobota, 13. Augusta 2011, 06:25

a to este, ked je ta poistka vybrata a dam ju spät tak to vysoke rele 2x zavrci..uz som hladal co to moze byt..ale v tom asi problem neni..

ice.blade

Sobota, 13. Augusta 2011, 08:46

ak by si si pozrel popis poistiek co som sem dal by si zistil ze na central je viac poistiek

sorry az teraz som zistil ze tie obrazky nesli linkovat ked som sa pripojil cez telefon... tak som ich dal ako odkazy
Naposledy upravil/-a ice.blade v Sobota, 13. Augusta 2011, 08:53, upravené celkom 1 krát.

SurrendeR
Auto: e36 328i Tour

Sobota, 13. Augusta 2011, 08:53

tie linky nefunguju tak ako maju :^o

ak vies, tak tie obr. stiahni a uploadni napr na directuplad.net alebo tinypic.com

ice.blade

Sobota, 13. Augusta 2011, 09:14

uz som to reuploadol cez tinypic... zaujimave ze mne linky isli a vobec som nebol registrovany na tom fore odkial som ich slohol... dobre nastaveny firefox robi divy :)

Ronnie333
Autor témy

Sobota, 13. Augusta 2011, 14:56

no chlapci dufam ze to teraz popisem celkom zrozumitelne...mam plne nabitu baterku a po zapojeni (iba kostri medzi pluskami bol merak) mi to zralo 0,040A bez tej zasranej poistky. normalne startuje, zamyka a podobne veci. ked som tam dal poistku odrazu to zralo 0,240A a samozrejme tiez zamyka a startuje normalne...vcera som si kukol a do tej poistky ide hrubsi červeno-zeleny a ide do nejakeho modulu za kastlikom ktory ma 3 zasuvky...a neviem preco, po zapojeni pluska na beterku mi zas to cierne relé 2krat zoplo.

ice.blade

Sobota, 13. Augusta 2011, 14:59

neboj, chapeme ta ale neviem ako ti este mame pomoct :) ze ty chces aby sme ti vygooglili vsetko potrebne krok po kroku aj kam mas dat merak a ake hodnoty to ma mat a aj navod ako preletovat poskodeny tranzistor v module ak tam je nie? :evil: ten modul do ktoreho to ide je spominany ZKE modul... mal by mat na starosti komfortne veci od alarmu, centralu az po ovladanie okien... ak mas niekoho kto by ti pucil jeho zke modul na skusku tak to skus a inak hore na strankach klubu mas tlacitko WDS (diagram kabelaze automobilu), mozes sa dalej zabavat ;) ak pises ze ti to po vytiahnuti poistky nic nerobi, autu to nevadi a stale nechces ist z autom autoelektrikarovi ti poradime jedine: jazdi bez tej poistky

Ronnie333
Autor témy

Sobota, 13. Augusta 2011, 15:20

neboj ja viem kam mam dat merak ja som len chcel vediet naco je dobre to rele..co s nim nejde a jaky ma ucel..to jedine...a ked to prislo az z tomu modulu tak ked ostane taka chyba aka je co sa moze stat??..maximalne 3vetami sa to da vysvetlit..

Kovboj
Auto: BMW e36 320i
Kraj: Žilinský

Štvrtok, 23. Apríla 2015, 14:10

Caute, neviete mi poradit ktora poistka je od alarmu? Tiez mam e36 (touring) r.v.1996 a alarm sa nechcene zapina, potreboval by som ho odstavit nech sa susedia vyspia. Dik. :)

Kto je prítomný

Užívatelia prezerajúci toto fórum: Žiadny pripojení užívatelia a 3 neregistrovaní