... všetko o BMW ...
Moderátori: alfi666, BinKooL, fox1k

ako blcha problem je vyrieseny
  ako blcha problem je vyrieseny   
   Boli to predsa brzdy nie krive ale bol hrdzavy valcekt.Takze sa precistil a uz to bezi ako ma :) Valcek sa nevracal ako bol hrdzavy ked mi auto stalo.Dali sme auto na zvihak nastartovali a pozerali ci su krive kotuce no naraz sa zaseklo prave kolesa.Takze problem BUSTED
  Boli to predsa brzdy nie krive ale bol hrdzavy valcekt.Takze sa precistil a uz to bezi ako ma :) Valcek sa nevracal ako bol hrdzavy ked mi auto stalo.Dali sme auto na zvihak nastartovali a pozerali ci su krive kotuce no naraz sa zaseklo prave kolesa.Takze problem BUSTED   No aj tak som rad ze mam vymeneny komplet predok
 No aj tak som rad ze mam vymeneny komplet predok  

vyriešili môj problém s trasením riadenia(volantu), konečne to je tak ako to má byť, všetko ok.
 vyriešili môj problém s trasením riadenia(volantu), konečne to je tak ako to má byť, všetko ok.sixo napísal:Nové predne pneumatiky pirelli cinturato p7vyriešili môj problém s trasením riadenia(volantu), konečne to je tak ako to má byť, všetko ok.

jokkke napísal:No tak chlapci som stastnyako blcha problem je vyrieseny

Boli to predsa brzdy nie krive ale bol hrdzavy valcekt.Takze sa precistil a uz to bezi ako ma :) Valcek sa nevracal ako bol hrdzavy ked mi auto stalo.Dali sme auto na zvihak nastartovali a pozerali ci su krive kotuce no naraz sa zaseklo prave kolesa.Takze problem BUSTED
No aj tak som rad ze mam vymeneny komplet predok
1morok napísal:ak bol ale ten valček poriadne vyhrdzavený, začne časom tiecť
a kotúče neboli sprálené? do modra, do hneda? dosky popráskané?
ice.blade napísal:to sa aj ja divim ze toto nezistil skor... auto muselo citelne ist tahsie, ak pribrzdalo jedno koleso auto by malo tahat do strany a urcite by bol citit taveny kov tak isto by bolo vidiet nazhaveny kotuc po dlhsej trase co by sa nestihal chladit
jokkke napísal:
Parada tak uz sme dvaja co sa nam postastilo :)

1morok napísal:malinko prasknutá doska, to stačí..
nechce sa mi veriť, že by ostal kotúč nepokrivený
ale možno sa mýlim
 no ja som myslel ze pneumatiky mi problem vyriesili ale prd, mam to odsledovane na rovnakej ceste trasie medzi 90 az 120 a zaujimave je ze raz to trase a raz nie, neprisiel som na to preco je to cudne a fakt neviem s cim by to mohlo teoreticky suvisiet, ked to trase tak to trase stale pri zaradenej rychlosit, pri neutrali pri zrychlovani a ked netrase tak netrase vobec nechapem tomu, tiez by som bol rad za dobru radu. Mechanik tvrdi ze trasenie robia len zle pneumatiky alebo zle vyvazene, bol som uz v 3 pneuservisoch povedali ze su dobre tak neviem co to moze byt
  no ja som myslel ze pneumatiky mi problem vyriesili ale prd, mam to odsledovane na rovnakej ceste trasie medzi 90 az 120 a zaujimave je ze raz to trase a raz nie, neprisiel som na to preco je to cudne a fakt neviem s cim by to mohlo teoreticky suvisiet, ked to trase tak to trase stale pri zaradenej rychlosit, pri neutrali pri zrychlovani a ked netrase tak netrase vobec nechapem tomu, tiez by som bol rad za dobru radu. Mechanik tvrdi ze trasenie robia len zle pneumatiky alebo zle vyvazene, bol som uz v 3 pneuservisoch povedali ze su dobre tak neviem co to moze byt