... všetko o BMW ...

Moderátori: alfi666, BinKooL, fox1k

reklamne predmety bmwklub.sk

Užívateľov profilový obrázok
Kubo320d
Auto: BMW 323CI :-)
Kraj: Žilinský

Re: e46 330xd investovane vyse 500€ a stale trasie *VYRIESEN

Nedeľa, 18. Septembra 2011, 00:09

mne pri dlhom stati cez zimu tiez zaseklo prasiatko no zistil som to tak ze po ,,dlhsej ,,ceste no cca 2km mi zacalo triast volantom hned som zastavil a pozeral na kolesa ci mi neodpadlo vyvazenie no ked som videl cerveny kotuc v momente som volal chalanovi co mi servisuje tatosa a ten povedal ze mam ist pomaly naspet ze nesmiem zastavyt aby kotuc nevychladol ze mi ho zvlni tak som pomaly zamieril rovno do servisu asi 200m pred servisom som siel na 1st bez plynu a ked som dosiel chalan mi povedal ,,dobre ze si zavolal inak by si mal kotuc v haji´´ a tak kotuc som zachranil a prasiatko sa premazalo zorhybalo a je vsetko OK a hned povedal ze to v zime casto riesia lebo sol roby galibu na aute a ze mam castejsie chodit do umyvarky alebo sam si umyvat auto lebo sol pomaha aj hrdzi takze dobra skusenost :wink:

1morok
Auto: 330ci smg
Kraj: Banskobystrický

Nedeľa, 18. Septembra 2011, 08:53

Kubo320d napísal:
mne pri dlhom stati cez zimu tiez zaseklo prasiatko no zistil som to tak ze po ,,dlhsej ,,ceste no cca 2km mi zacalo triast volantom hned som zastavil a pozeral na kolesa ci mi neodpadlo vyvazenie no ked som videl cerveny kotuc v momente som volal chalanovi co mi servisuje tatosa a ten povedal ze mam ist pomaly naspet ze nesmiem zastavyt aby kotuc nevychladol ze mi ho zvlni tak som pomaly zamieril rovno do servisu asi 200m pred servisom som siel na 1st bez plynu a ked som dosiel chalan mi povedal ,,dobre ze si zavolal inak by si mal kotuc v haji´´ a tak kotuc som zachranil a prasiatko sa premazalo zorhybalo a je vsetko OK a hned povedal ze to v zime casto riesia lebo sol roby galibu na aute a ze mam castejsie chodit do umyvarky alebo sam si umyvat auto lebo sol pomaha aj hrdzi takze dobra skusenost :wink:

a ako ste zabránili zvlneniu kotúča?

Kubo320d
Auto: BMW 323CI :-)
Kraj: Žilinský

Nedeľa, 18. Septembra 2011, 09:14

vies co ani srnky netusia mne to ten chalan tak povedal ze musim pomaly ist a pred uplnym zastavenim mam ist ledva krokom aby sa kotuc pomaly ochladzoval ja som mal ten kotuc cerveny az svietil a keby som zastal tak by sa prudko schladil lebo bola este zima a tym ze som pomaly siel tak sa pomalsie ochladzoval takze sa nezvlnil

sixo
Auto: bmw e46 330d
Kraj: Nitriansky

Nedeľa, 18. Septembra 2011, 14:09

Dobre ale keby mi zasekavalo prasiatko, to znamena ze auto stale jednou stranou brzdi a tym padom by som citil aj tahanie do strany a aj ze to ide citelne slabsie a aj na spotrebe by som to zbadal, ale ja mam spotrebu v norme a auto ide dobre a netaha do stran takze toto nebude moj pripad.
Kubo320d napísal:

Kto je prítomný

Užívatelia prezerajúci toto fórum: Žiadny pripojení užívatelia a 4 neregistrovaní