Motto: Radšej žiť krátko a mať balhobyt, ako žiť dlho a splácať cudzí byt. BMW e39 540i ///M BMW e39 530da ///M -EX BMW e38 740iL -EX SUV (non BMW) -EX Bmw e38 740ia -EX Bmw e38 740iL - EX Bmw e38 735iL-EX
tak aj tu je jeden kusok :) bolo to fotene rano cca 4:30 ked som sa nudil zaujala ma karbonova kapota sice na foto to nieje velmi vidno ale nazivo to bolo krasne bolo to fotene v BA - DNV
kkz ja som tu znacku videl na inom aute co ta znacka koluje?
Nevidel si nahodou BA-WORAX na E39???
DRIFTGARAGE PNEUSERVIS PROTECT ME FROM WHAT I WANT Pre klub 10%zlava na vyrobky Millers Oils Pri vymene oleja u nas a pouzitie Millers dame preplach motora zdarma.
...vcera som mal tu cest vyskusat si kamaratovu M3 cabrio SMG '05 (vraj som hlavny podozrivy, ze si ju kupil ), prva foto je este z Floridy, odkial ju dotiahol a druha foto je fotena mojim stupid pracovnym mobilom, sry za kvalitu ...M-Power ma fakt dostal, teraz mam dilemu z toho ci je to pre mna dobre alebo nie ...inac z tej SMG prevodovky som bol v riti ako vlanajsi sneh, doteraz som si myslel, ze to len taka chujovina
bol som na dovolenke v iT (ako kazde 3tie auto bolo BMW) sry za qualitu ..iPhone
Prílohy
Môžem yebať tie vaše dymiace diesle s kruťákom jak kamión.. Novšie nie vždy musí znamenať lepšie.. e46 323i ex e91 330xi N52 e92 335xi N54 g31 540ix B58