... všetko o BMW ...
mys_iak napísal:hmm tak asi top gear nieje nejfundovanejsi TV program..... asi si o tom nieco zistim ale oni to tam spomenuli asi 15krat
...to nove Camaro je podla mojho nazoru riadny hnoj, som v tom sedel a mal som pocit ze sedim v nejakom pracovnom trucku a nie v sportovom aute aj ked zvonka to vyzera byt riadna krava, ale zvnutra nic moc priestoru a jazdne vlastnosti tiez o nicom, kedze amici vedia akurat tak napratat co najvacsi motor do hocakeho auta, len aby to dalo najlepsi cas na 1/4 mile, pretoze so zakrutami sa tam nerata, take auto potom jebat, ked uz americku cocotinu tak radsej Corvettu ako totok
BMWpositiv napísal:...to nove Camaro je podla mojho nazoru riadny hnoj, som v tom sedel a mal som pocit ze sedim v nejakom pracovnom trucku a nie v sportovom aute aj ked zvonka to vyzera byt riadna krava, ale zvnutra nic moc priestoru a jazdne vlastnosti tiez o nicom, kedze amici vedia akurat tak napratat co najvacsi motor do hocakeho auta, len aby to dalo najlepsi cas na 1/4 mile, pretoze so zakrutami sa tam nerata, take auto potom jebat, ked uz americku cocotinu tak radsej Corvettu ako totok
TomasO [LV] napísal:No ktoré by ste mali doma radšej?
Duffy napísal:...mal som tu cest byt na SEMA SHOW v LAS VEGAS...
BMWpositiv napísal:...Chip Foose stretol Duffyho