... všetko o BMW ...

Moderátori: k33p, Hugino, jkk

mmracing.sk

Užívateľov profilový obrázok
spider207
Auto: RWD, but not a BMW..
Kraj: Banskobystrický

Re: rada pri kupe E46 benzin+plyn alebo diesel ?

Nedeľa, 31. Júla 2011, 14:15

priznam sa, ze ceny tiez nemam nejako detailne nastudovane, ale co sa tyka e46 vs e39 tak je to cca rovnake, kukni napr co ma tuto crumar v ponuke v obchodnej sekcii.. podla toho si mozes spravit obraz..
e39 zalezi ci predFL alebo poFL a tiez aky motor.. stare kusky zozenies za par tisic € ale podla toho budu aj vyzerat, nieco solidne sa da zohnat za 5-6tis, ale ako som pisal, zalezi od motoru a rocniku.. taku 540i mas peknu kludne za 10tis.. osobne by som isiel do poFL, 530i alebo 530d, tam sa mi zda dobry pomer vykon/spotreba, ale priznam sa ze netusim po kolko idu, no pochybujem ze to bude za 5tis €.. to su uz poFL a tie su drahsie.. co sa tyka motorov a celkovo nejakych tech udajov tak odporucam kuknut na tuto stranku :arrow: http://werkstatt.e39-forum.de/wiki/doku.php?id=Start&DokuWiki=762ad018696c988bfea473b6e7f1d0ed, mozes si to pekne porovnat..
"Umenie žiť nie je umenie hrať s dobrou kartou, ale umenie zohrať so zlou kartou dobrú hru."

BMW E30 318i...ex

lipo
Autor témy
Kraj: Žilinský

Pondelok, 1. Augusta 2011, 21:26

spider207 napísal:
priznam sa, ze ceny tiez nemam nejako detailne nastudovane, ale co sa tyka e46 vs e39 tak je to cca rovnake, kukni napr co ma tuto crumar v ponuke v obchodnej sekcii.. podla toho si mozes spravit obraz..
e39 zalezi ci predFL alebo poFL a tiez aky motor.. stare kusky zozenies za par tisic € ale podla toho budu aj vyzerat, nieco solidne sa da zohnat za 5-6tis, ale ako som pisal, zalezi od motoru a rocniku.. taku 540i mas peknu kludne za 10tis.. osobne by som isiel do poFL, 530i alebo 530d, tam sa mi zda dobry pomer vykon/spotreba, ale priznam sa ze netusim po kolko idu, no pochybujem ze to bude za 5tis €.. to su uz poFL a tie su drahsie.. co sa tyka motorov a celkovo nejakych tech udajov tak odporucam kuknut na tuto stranku :arrow: http://werkstatt.e39-forum.de/wiki/doku.php?id=Start&DokuWiki=762ad018696c988bfea473b6e7f1d0ed, mozes si to pekne porovnat..

no po FL vizera fak dobre...ale totlane neviem ako to je snima či to neni lepšie ist do E46 ako do E 39 čo sa tyka oprav...čim večšie tym drakšie ako sa vraví...ako bojim sa ist do diesla ale popravdi chcel by som ho viac ako benzin už len koly spotrebe...lebo i keby to mam na plyn tak to papa moc a moc tam rozdiel neni ne ?

Užívateľov profilový obrázok
spider207
Auto: RWD, but not a BMW..
Kraj: Banskobystrický

Utorok, 2. Augusta 2011, 14:12

vies ja som zase na benzin a cim viac valcov tak tym lepsie, a tiez radsej idem za 8-9l ale mam z toho radost a vychutnam si ich ako za 6,5 s dieslovskym zvukom.. ale tiez nabeham mozno 10tis rocne, takze zo je moj pohlad na vec.. keby som najazdil 50tis km rocne tak uvazujem asi inak..
ja osobne asi skor e39 ako e46 kvoli tomu, ze dostanes za rovnake peniaze viac pohodlia, komfortu.. aj sa mi viac pacia, ale modely poFL..
ceny tych dielov - kukni si tuto crumar alebo martin co tu maju v obch. sekcii, mne sa zda ze diely e46 vs e39 su cca rovnako, nieco je drahsie tam, nieco onam.. vsetko je to o €€€, co si budeme hovorit :wink:
"Umenie žiť nie je umenie hrať s dobrou kartou, ale umenie zohrať so zlou kartou dobrú hru."

BMW E30 318i...ex

Kto je prítomný

Užívatelia prezerajúci toto fórum: Žiadny pripojení užívatelia a 0 neregistrovaných