... všetko o BMW ...

Moderátori: k33p, Hugino, jkk

mmracing.sk

Užívateľov profilový obrázok
spider207
Auto: RWD, but not a BMW..
Kraj: Banskobystrický

Re: rada pri kupe E46 benzin+plyn alebo diesel ?

Piatok, 29. Júla 2011, 19:16

za 5k mas naozaj slusnu e36 aj s nejakym 6 valcom.. spotreba priemer okolo 8,5/100.. zalezi samo od stylu jazdy a ci sa budes pohybovat v meste alebo skor mimo.. ak je strop 5k tak na e46 zabudni, takisto pravdepodobne ani e39 nebude za tie peniaze ktovieco.. aj ked, nejaky starsi, ale zachovaly rocnik by sa mohol najst..
"Umenie žiť nie je umenie hrať s dobrou kartou, ale umenie zohrať so zlou kartou dobrú hru."

BMW E30 318i...ex

lipo
Autor témy
Kraj: Žilinský

Piatok, 29. Júla 2011, 20:13

spider207 napísal:
za 5k mas naozaj slusnu e36 aj s nejakym 6 valcom.. spotreba priemer okolo 8,5/100.. zalezi samo od stylu jazdy a ci sa budes pohybovat v meste alebo skor mimo.. ak je strop 5k tak na e46 zabudni, takisto pravdepodobne ani e39 nebude za tie peniaze ktovieco.. aj ked, nejaky starsi, ale zachovaly rocnik by sa mohol najst..

a co nieco taketo ?

http://bmw-rad-3.autobazar.eu/318-e46-id2579287.html
http://bmw-rad-3.autobazar.eu/318i-id2477918.html

ani moc penez ale figel tam asi bude čo ?

BMino
Auto: modre

Piatok, 29. Júla 2011, 20:58

lipo, uprimne, najdi si par aut co sa ti pacia, nehladna reci tu na klube, zober so sebou niekoho kto sa v tom vyzna a chod ich pozriet, z fotiek a reci o moc mudrejsi nebudes, nazaj zalezi kus od kusu v akom je stave, mozno najdes za 5000 aj peknu 320d... bude ta to cestovanie trochu stat ale uvidis tie auta a realne zistis v akom su stave a ci si ochotny tolko dat a ci ti sedia
odkial presne si?
e91 330d
e90 320d - ex
Land Cruiser 90 3,0 td
2000 CA - ex
Pajero 2,8 td intercooler FL - ex
e46 330d touring M-paket II - ex
e36 320i limousine M-paket - ex
e36 M3 coupe SMG - ex
e30 320i coupe M-Technic - ex
---------------------------------

lipo
Autor témy

Sobota, 30. Júla 2011, 00:50

BMino napísal:
lipo, uprimne, najdi si par aut co sa ti pacia, nehladna reci tu na klube, zober so sebou niekoho kto sa v tom vyzna a chod ich pozriet, z fotiek a reci o moc mudrejsi nebudes, nazaj zalezi kus od kusu v akom je stave, mozno najdes za 5000 aj peknu 320d... bude ta to cestovanie trochu stat ale uvidis tie auta a realne zistis v akom su stave a ci si ochotny tolko dat a ci ti sedia
odkial presne si?

ja som z Martina a mam tu znamich,čo sa skor viznaju do VW/audi/škoda alebo konkretne takych čo robia v Galimexe no...tak čo sa tyka BMW moc mi nema kto poradit ohladom tychto aut...

spider207

Sobota, 30. Júla 2011, 11:44

lipo, vratil by som sa spat na zaciatok - na co vlastne auto potrebujes, ake bude jeho vyuzitie? ja to vidim tak, ze na normalne vozenie sa da aj nejaka 318i /e36/46) ak si nenarocny, no ak si chces jazdu naozaj poriadne vychutnat, a to navyse s BMW, tak jednoznacne 6valec.. nech mi nikto nehovori, ale ten zvuk R6ky je uplne o niecom inom ako nejaky 4valec.. ale niekomu staci aj to, proste kazdy sme iny.. treba si ujasnit co by si chcel a hlavne ake mas moznosti (zbytocne budes kupovat e46 330xi ked to neutiahnes udrziavat)
inak suhlas s BMinom, najlepsie sadnut a zistit ci sa v nom citis dobre abo ee..
"Umenie žiť nie je umenie hrať s dobrou kartou, ale umenie zohrať so zlou kartou dobrú hru."

BMW E30 318i...ex

eko.fresh
Auto: bmw
Kraj: Zahraničie

Sobota, 30. Júla 2011, 13:51

lipo napísal:

Figel je v tom ze tie auta (ak neratame digy klimu a ASC a airbagy) su vybavene ako Felicie z toho isteho roku. Motor je lahotka sama o sebe. Prehistoricky 8v mrtvy stvorvalec. Podla mna su tie auta predrazene... hl. to prve... Druhe stocil km a aspon ma obute kolesa ale to na tom nic nemeni

SurrendeR
Auto: e36 328i Tour
Kraj: Bratislavský

Sobota, 30. Júla 2011, 15:00

eko.fresh napísal:
Prehistoricky 8v mrtvy stvorvalec.

:| :( :cry: teraz si ma ranil

eko.fresh
Auto: bmw
Kraj: Zahraničie

Sobota, 30. Júla 2011, 16:22

SurrendeR napísal:
:| :( :cry: teraz si ma ranil

To snad nie :D Radsej sa drzme faktov.
- M43N je extremne prehistorickeho dizajnu ktoreho korene siahaju snad k zalozeniu Rima...
- Nejaka kulutra chodu alebo freude am fahren sa od neho ocakavat nemozu
- Ked mu tlacis na krk tak spotreba je neskutocna a auto nikam nejde... Takze jedina vyhoda tejto motorizacie je ze E46ky v socke maju taku cenu ako hore v inzerate

SurrendeR
Auto: e36 328i Tour
Kraj: Bratislavský

Sobota, 30. Júla 2011, 16:26

uz dost :cry:

lipo
Autor témy

Sobota, 30. Júla 2011, 18:27

spider207 napísal:
lipo, vratil by som sa spat na zaciatok - na co vlastne auto potrebujes, ake bude jeho vyuzitie? ja to vidim tak, ze na normalne vozenie sa da aj nejaka 318i /e36/46) ak si nenarocny, no ak si chces jazdu naozaj poriadne vychutnat, a to navyse s BMW, tak jednoznacne 6valec.. nech mi nikto nehovori, ale ten zvuk R6ky je uplne o niecom inom ako nejaky 4valec.. ale niekomu staci aj to, proste kazdy sme iny.. treba si ujasnit co by si chcel a hlavne ake mas moznosti (zbytocne budes kupovat e46 330xi ked to neutiahnes udrziavat)
inak suhlas s BMinom, najlepsie sadnut a zistit ci sa v nom citis dobre abo ee..

tak ja auto potrebujem hlavne na vozenie. a na pohodlie velmi rad sa desik vozim cez tie vikendy a vačšinou s kamaratom jeho priatelkou,mojou priatelkou...+cez tížden len mesto no vo večerných hodinach prevažne...ale mam rad aj ked pridam,že to auto aj ide a nepapato aj travu popri ceste :)...

lipo
Autor témy

Sobota, 30. Júla 2011, 18:28

eko.fresh napísal:

Figel je v tom ze tie auta (ak neratame digy klimu a ASC a airbagy) su vybavene ako Felicie z toho isteho roku. Motor je lahotka sama o sebe. Prehistoricky 8v mrtvy stvorvalec. Podla mna su tie auta predrazene... hl. to prve... Druhe stocil km a aspon ma obute kolesa ale to na tom nic nemeni

a čo niečo taketo ?
http://auto.bazos.sk/inzerat/8524277/Pr ... 3i-E46.php

bramborak
Auto: e91 "07
Kraj: Trenčiansky

Sobota, 30. Júla 2011, 20:28

isiel by som urcite do e46, co sa tyka aj predaja v buducnosti... ja som rok dozadu sa rozhodoval rovnako, medzi e46 a e39, prisla do toho e36 a lutujem doteraz, e46 je predsa len o dost krajsia,aj ked vozenie je to rovnake, interier tiez takmer uplne rovnaky.
nahradne diely: E34 tour+sedan, E32
kúpim akýkoľvek kat/y,zanesený DPF filter=> sukr.sprava :)

michaltt
Kraj: Košický

Sobota, 30. Júla 2011, 22:18

urcite 6valec

co sa tyka papania deti popri ceste...su to len nazory beznich ludi v ktorych stale panuje nazor ze BMW je drahe na servis a papa to 25L / 100km. Servis vyjde rovnako ako na octaviu alebo passat.

Ku spotrebe : Napr. dnes som nuloval pocitadlo spotreby pred barakom na parkovisku.
Spravil som Trnava - Bratislava (motacky v BA,semafory,ikea,avion atd) potom naspat Trnava + motacky v Trnave...tesco,centrum,semafory atd. a ked som doma parkoval, na displeji bolo 8,2 ;)

cisto TT - BA som spravil za 7,5 a to mam 325i automat.
Takze 6valca sa neboj smelo do toho. Ak auticku dozicis co potrebuje tak nemas problem :thumbup:

TT - Poprad asi tyzden dozadu za 8,1 to mas cez 300km

Ak si to tak vezmes, tolko isto papa hociaka 1,4ka alebo 1,6tka. Priatelkyn Accent 7,5L, sestrin priatel ma 206tku a chodi za 9-10.
BC Racing,OZ Futura 19",AC Schnitzer TypeII 18",Powerflex FCAB,325mm fr. brakes,Electric fan+LF20 steering pump retrofit + many more
Lowered wagon - pribeh

spider207

Nedeľa, 31. Júla 2011, 08:30

bramborak napísal:
isiel by som urcite do e46, co sa tyka aj predaja v buducnosti... ja som rok dozadu sa rozhodoval rovnako, medzi e46 a e39, prisla do toho e36 a lutujem doteraz, e46 je predsa len o dost krajsia,aj ked vozenie je to rovnake, interier tiez takmer uplne rovnaky.

ci je e46/e39 krajsia ako e36 je cisto subjektivna vec, mne sa naopak paci viac stara klasika, e36 coupe je podla mna krasny youngtimer a bral by som ho viac ako e46.. suhlasim, ze e46 su nehorazne predrazene, v podstate za rovnake peniaze si schopny zohnat e39 co je trosku ine vozenie co sa tyka pohodlia..
spotreba 6valca - suhlas s michaltt, da sa zajazdit aj pod 8, ja som mal minule 7,8.. je to o style jazdy..

BMW E30 318i...ex

lipo
Autor témy

Nedeľa, 31. Júla 2011, 12:27

spider207 napísal:
ci je e46/e39 krajsia ako e36 je cisto subjektivna vec, mne sa naopak paci viac stara klasika, e36 coupe je podla mna krasny youngtimer a bral by som ho viac ako e46.. suhlasim, ze e46 su nehorazne predrazene, v podstate za rovnake peniaze si schopny zohnat e39 co je trosku ine vozenie co sa tyka pohodlia..
spotreba 6valca - suhlas s michaltt, da sa zajazdit aj pod 8, ja som mal minule 7,8.. je to o style jazdy..

a tie e39 su jake dobre ? otych som nečital nejak vobec študoval som ako ta tie E46 ale tie e39 vobec čo sa tyka udržby kvality a tak...iba viem,že tie 99ty vypadaj ne moc pekne

Kto je prítomný

Užívatelia prezerajúci toto fórum: Žiadny pripojení užívatelia a 13 neregistrovaných