... všetko o BMW ...

Moderátori: barabas, k33p, Hugino, voMacK

obchodna sekcia

Užívateľov profilový obrázok
wajcore
Autor témy
Auto: BMW
Kraj: Košický

Rada!Ake svetla dat na e90

Pondelok, 25. Júla 2011, 15:16

Caute! Chcem sa opytat a poradit ake svetla dat na moje BMW E90 r.v. 05-9/08. Mam par vybranych svetiel a preto chcem radu.Ci tam dat nieco stoho alebo niejake ine.Ja mam namontovane obycajne halogeny a chcem aby svietili tam angel eyes ale chcem aby svietili na bielo alebo este lepsie na modro to iste aj ked budu svietit svetla nehcem tam mat žltu :D A nech budu vnutry cierne kedže mam strieborne auto :D Ked sa smiem aj spytat naco nam služia aj tie diody eyes? Co sa tyka elektorniky do auta radsej si dam poradit.+pridavam fotku ako by som chcel aby to svietilo.
Prílohy
image_db_960915.jpg
image_db_960915.jpg (28.65 KiB) 650 zobrazení
angel eyes 4.jpg
angel eyes 4.jpg (12.48 KiB) 650 zobrazení
angel eyes3.jpg
angel eyes3.jpg (8.74 KiB) 650 zobrazení
angel eyes 2.jpg
angel eyes 2.jpg (25.21 KiB) 650 zobrazení
angel eyes1.jpg
angel eyes1.jpg (31.61 KiB) 650 zobrazení

jararak
Auto: skodofka 120l
Kraj: Bratislavský

Re: Rada!Ake svetla dat na e90

Pondelok, 25. Júla 2011, 17:35

ja by som ine ako origo svetla nechcel, problem je ten, ze ked chces xenony, budes potrebovat toho dorabat veeelmi vela, a to sa neoplati, ze chces biele svetlo a nie halogen, smola, nato si mal mysliet skor, mozes si kupit ziarovky svietiace na bielo, ale tie nedavaju ziadne viditelne svetlo na mokrej vozovke a vyberies sa mimo cestu na prvej odbocke. modre AE je celkom slusna kolotocarina, pani policajti ta budu mat radi, urcite im potom prispejes na nejeden chutny obed.
bmwcoding.sk
bmw maps 2025/fsc/carplay/ cz/sk pre cic/nbt
kluce pre bmw/mini, klonovanie riadiacich jednotiek, chiptunning, egr/dpf/scr off
oprava frm, upravy CAS/FEM/BDC, DME/DDE, virgin prevodovky a budikov

SmartBastard
Auto: '08 M Coupe, '10 X6

Pondelok, 25. Júla 2011, 17:54

Pridávam sa k jararakovi
BMW Z4 M Coupe: Wreaking serious havoc on the hierarchy of needs.
BMW X6: If there's a guideline for creating coupés, it's just been ignored.
Bastard's Video Collection
www.RoyalGarage.sk
www.facebook.com/RoyalGarageBratislava

speq
Auto: F01 730d M-Packet

Pondelok, 25. Júla 2011, 19:20

ber tie posledne , daj biele Angel Eyes , kupis bud HID sadu alebo biele ziarovky dake thundery a si v pohode :)

BMWpositiv

Utorok, 26. Júla 2011, 05:29

GP Thunder nedavaj pokial sa jedna o ziarovky, najvacsia chujovina co mozes urobit, neuvidis ani chuja za noci na suchej ceste, nieto este za mokra, ale pokial ti nejde o tvoju vlastnu bezpecnost, kludne ti nejake GP Thunder mozem poslat, dakde mi doma pod postelou alebo v skrini zavadzaju :roll:

wajcore
Autor témy
Auto: BMW
Kraj: Košický

Utorok, 26. Júla 2011, 05:51

tak som pocul že 2,3 že su blbosti že to určite nie. Ale na tie prve a posledne mi hovorili že svetlo so sosovkou, angel eyes a facelift designom taže to je v pohode. Tak preto sa pytam a chcem si nechat poradit.A stych dvoch ktore alebo niejake ine?

Kto je prítomný

Užívatelia prezerajúci toto fórum: Žiadny pripojení užívatelia a 241 neregistrovaných