... všetko o BMW ...
Moderátori: barabas, k33p, Hugino, voMacK
Gorgi napísal:
Ale cital nemaj strachtak ci tak mi to pride smiesne a uplne zbytocne :) ale je to len moj nazor ...
salat napísal:maiki, co som pisal v tretom prispevku, suhlasim s tym aj dnes...akurat ze po par mesiacoch pomali prestavam zdravit, lebo to absolutne nema vyznam. Aj ked som par krat predbiehal, alebo sa tahal za baworom co bol zjavne z klubu (mal nalepky) a slusne pozdravil, srali na mna... (stalo sa mi to 3 krat)
Tak si hovorim, aky to uz len moze mat vyznam pisat sem na forum ze som niekoho stretol, ked aj ked ho stretnes na ceste (a netvrdte mi ze nevideli E91 tahat sa 20-40km za nimi) tak dlabal na slusnost.
Alebo je to v ramci hesla: majitel cukrikovej E30/E36 sa predsa nebude zdravit s greenhornom v E90?
MT-SPEEDY napísal:Je tu niekolko kuskov, ktore ked clovek stretne na ceste, je mu jasne, ze to je ten a ten. Napriklad taky mareko258 a jeho biela E61, alebo stefo so svojou E46. Ale dovolim si povedat, ze vacsina aut je takmer tuctovych (bez urazky, prosim) a je velmi tazke rozlisit, ci ide o niekoho odtialto, alebo len bezneho uzivatela bmw, ktory o nejakom bmwklube ani netusi... Bliknut na oprotiiduce bmw nestoji nic, pokial ten druhy odblikne, je velka pravdepodobnost, ze to je niekto odtialto... Ale pisat "stretol som take a take bawo, je to niekto odtialto?" mi tiez pride zbytocne...
Vladdo01 napísal:
chcelo by to nejake dobre klubove polepy niekam na auto
MT-SPEEDY napísal:Je tu niekolko kuskov, ktore ked clovek stretne na ceste, je mu jasne, ze to je ten a ten. Napriklad taky mareko258 a jeho biela E61, alebo stefo so svojou E46. Ale dovolim si povedat, ze vacsina aut je takmer tuctovych (bez urazky, prosim) a je velmi tazke rozlisit, ci ide o niekoho odtialto, alebo len bezneho uzivatela bmw, ktory o nejakom bmwklube ani netusi... Bliknut na oprotiiduce bmw nestoji nic, pokial ten druhy odblikne, je velka pravdepodobnost, ze to je niekto odtialto... Ale pisat "stretol som take a take bawo, je to niekto odtialto?" mi tiez pride zbytocne...
Vladdo01 napísal:
chcelo by to nejake dobre klubove polepy niekam na auto
JozefSvob napísal:Ba-535VM priznajte sa kto byva pri mojej frajerke
charlie1987 napísal:Alebo kto ti za nou chodi hehe,,vtip,,