... všetko o BMW ...

afro napísal:Kto mi kyval ked som letel okolo? :)
odbehol som zo zrazu, skoda ze uz boli len skalny :)
 padal k zemi ako skala
  padal k zemi ako skala  
Kraken napísal:hlavne že si každý fotil ten žltý čínsky budár
 boli tam aj ine klenoty
 boli tam aj ine klenotyafro napísal:Kto mi kyval ked som letel okolo? :)
odbehol som zo zrazu, skoda ze uz boli len skalny :)

deejaytommmi napísal:ináč si zrazil jedného vtákapadal k zemi ako skala
 pozerame ze co
  pozerame ze co    ci mame cele kridla, tak sme len tak dedukovali co to bolo... nevideli sme to padnut. posli full velkost tej fotky co si dal :), otvorene dvere dokoran a ja vo dverach 130km/h :)
  ci mame cele kridla, tak sme len tak dedukovali co to bolo... nevideli sme to padnut. posli full velkost tej fotky co si dal :), otvorene dvere dokoran a ja vo dverach 130km/h :)Ahmed napísal:kazdy nieboli tam aj ine klenoty

afro napísal:Nie na glide, na lietadle sme leteli okolo :) a potom som si sneho skocil kedze bolo strasne horuco...
 Ta prvá foto !
 Ta prvá foto !jony napísal:Audina dopadla dobre,popísaná..

afro napísal:
ty kokos naozaj :) si letime a jeb, jeba do lietadlapozerame ze co
ci mame cele kridla, tak sme len tak dedukovali co to bolo... nevideli sme to padnut. posli full velkost tej fotky co si dal :), otvorene dvere dokoran a ja vo dverach 130km/h :)

Doofy46 napísal:
](https://www.bmwklub.sk/images/smilies/eusa_wall.gif) a teraz to tak blbo vyzerá tak som zatiaľ tu pravu dal dole.
  a teraz to tak blbo vyzerá tak som zatiaľ tu pravu dal dole. 

tak si isiel pre hajzlacik a zacal utierat :)
  tak si isiel pre hajzlacik a zacal utierat :)  asi by som si pomyslel ze je na tabletkach
  asi by som si pomyslel ze je na tabletkach