... všetko o BMW ...
afro napísal:
ty kokos naozaj :) si letime a jeb, jeba do lietadlapozerame ze co
ci mame cele kridla, tak sme len tak dedukovali co to bolo... nevideli sme to padnut. posli full velkost tej fotky co si dal :), otvorene dvere dokoran a ja vo dverach 130km/h :)
mys_iak napísal:chlapec bol v nemom uzase... nevedel co ma povedattak si isiel pre hajzlacik a zacal utierat :)
sme si tak vraveli pri stole... ze to musi byt celkom zahul dojdes do do predajne ukazes na Q7mu a povies chcem ju v takej hnusnej cestarskej Orandzovejasi by som si pomyslel ze je na tabletkach
adamo napísal:a tak zas kktina to nie je zato ze to nie je bmw nemusite plakat ale tiez neviem co robil na bmw zraze :)
Miro Kovačik napísal:Audi nemusím ale kktna by som to nenazval (hlavne tuto čo je je jedno z naj zaujímavejších aut v Zv) ten mladý chalan tu Q7 nevlastní, ale možno je priaznivcom BMW značky tak sa prišiel pozriet , a to určite viaceri čo tam neprišli na bmw. Ja tiež vlastnim BMW len rok a mam rad tuto značku desaťročie ...
Chodime všade kde sa niečo deje okolo aut alebo motoristyckého sportu, a potom ked si prečítam tie reči že čo tam robil ten na nisane alebo na bycikly je trošku divne ked aj oni možno maju radi značku bmw.
Možno na buduce by som pre takýchto hosti urobil parkovisko mimo , napr pri vstupe, ale určite by som sa na nich nepozeral zvysoka...
dracik.bmw napísal:Uz to boli pisane viac krat je to o ludoch...Kedze ja vcul tiez nemam BMW by som tam dosiel na Cliu ktore ma vcul zena a urcite by som ho neparkoval 1km mimo..A na just v strede
![]()