... všetko o BMW ...
Moderátori: barabas, k33p, Hugino, voMacK
TT-SIMIK napísal:Ak ho predal do TT,tak byt o mohlo byt,ale toto malo aj lipko potiahnuté foliou, a farba je asi skorej bordova tušim.....
RIKI napísal:podla toho aku trasu opisujes ze ho stretavas ..trnava trstin ..tak by to mohlo byt auto z Bukovej ...jeden tam take ma myslim a je aj na predaj .
M1R3C napísal:chodieva cez boleráz lobo ho vidávam se tam ak sa idem previesť ..potom v bolerázi je jedna pekná e46 coupe odfotím ak uvidím šedá farba matné čierne kolá karbón strecha..... Mimochodom dnes som pri maxev TT okolo štvrť na 4 stretol klubáka e36 316/318 myslím.... na lavej strane zadnej na to mmalom okienku bola nálepka bmw klub ... kto to bol ? taká zelená farba
RIKI napísal:tak tu E46 v bolerazi sem asi mesiac dozadu videl aj ja ..ked som sel z TT..po lavej strane stala pred domom .ale ta je fak kus![]()
Gorgi napísal:Kks takato tema je aj na inom klube nebudem ho spominat, ale uz je to celkom trapne jak 10 rocne deti tu budeme pisat kto koho stretol ... omg lidi![]()
![]()
![]()
![]()
salat napísal:
tak tak, ak by som si mal zapisovat kazde BMW co stretnem, nestiham popri tom ani soferovatAkoze, ak by sme mali Lancie, ci GT-Rka, bude sviatkom ak stretnem spoluputovnika, ale vseobecne BMW
80% majitelov (hlavne novsich) BMW ani netusi ze nejaky klub existuje
maiki napísal:asi preto sa tema vola "stretol som clena BMWklubu" , a ti co tu pisu stretol som pekne cervene bmw v BA, si ten nazov asi tiez neprecitali tak ako vy...