... všetko o BMW ...

Moderátori: k33p, Hugino, jkk

mmracing.sk

blesk
Auto: x1 18xd (2015)
Kraj: Bratislavský

Re: BMW poradna - Dovoz a Kupa ojazdeneho vozidla...

Nedeľa, 3. Apríla 2011, 11:58

Skypco: suhlas aj nesuhlas. ja osobne nie som az taky skeptik co sa tyka predajcov na SK ci v CR. Resp. vyjadroval som sa len k tomuto jednemu a ak by toto malo byt auto vzdialene niekolko sto km - tak z tohto inzertu neviem nic. Nepredpokladam apriori cim menej a kvalitnych fotiek a menej udajov - tym doveryhodnejsi predajca.
Ty vozis auta - mas urcite velmi siroky prehlad ako to chodi, ja som zas na druhej strane dost rokov na to aby som mal zas predstavy ake auto kupit, resp ist sa na neho pozriet.
Nema zmysel tu analyzovat celu problematiku - ale ak aj niekto (pod)vedome foti zadne sedacky - som presvedceny ze ak by som hladal cukrikove auto - tak toto ma zaujimat nebude (ak teda nebude odo mna do 100km a tych aut v ponuke malo). Ale uz som kupil aj cukrikove auto ktore malo otrasny inzerat a komenty na webe - predavajuci bol totiz uplny nemlehet ako predajca

Užívateľov profilový obrázok
Skypco
Autor témy

Nedeľa, 3. Apríla 2011, 15:16

blesk ver mi ze moje prve vyjadrenie Gorgi-mu bolo tiez konkretne k danemu inzeratu a ked si das dohromady vsetky suvislosti ako napr. ze Gorgi ma v popise kraj Bratislavsky tak si myslim ze je zbytocne polemizovat nad fotkami a nad tym ci je vhodne to ist pozriet...

Nakolko si to nacal tak by som chcel ozrejmit skutocnost ze za dovozcu sa nepovazujem..., je pravda ze som par ludom tu na klube pomohol, ale vzdy islo o karu s vrtulou v znaku a vzdy z DE..., aj tato tema vznikla na zaklade podnetov ludi v ktorych som asi vzbudil doveru na zaklade mojich predoslych prispevkov a tak som sa dal nahovorit na to o com vlastne pises..., teraz mam inak pocit ze si si odtialto asi vobec nic neprecital alebo neuvedomil ze cela BMW poradna je zalozena na uz prave tebou spominanom spravom vybere inzeratu...

...asi si kazdy uvedomuje ze rasost mu moze robit len stroj na ktory sa da spolahnut a vyzaduje len predpisanu udrzbu inak je to len otrava a zbytocna starost preto je pri jazdenom aute velmi dolezite aku udrzbu vykonaval predchadzajuci majitel..., ja sa vrtulovym karam venujem uz viac ako 15 rokov a pokial to budu tak dokonale stroje ako doteraz tak sa im aj venovat budem..., je az neskutocne ze BMW vyraba dlhe roky zdanlivo podobne stroje ako konkurencia, ktore su aj podobnej konstrukcie ako ma vacsina ostatnych vyrobcov, ale vzdy boli postavene pre tych co radi jazdia a chcu mat aj pri kazdodenom pouzivani radost z jazdy:)..., a to je zaklad radosti, ked sa spoji prijemne s uzitocnym:)

blesk
Auto: x1 18xd (2015)

Nedeľa, 3. Apríla 2011, 21:11

ok berem nepozrel som si ze zaujemca je z BA kraja a auto je v BA - cize tvoje odporucanie nech to ide pozriet beriem. Len som v podstate vysadeny na ojeby a naivitu predavajucich. Auto je ale za par susnov takze skor ide o to co pises - ci bolo o neho starnane predtym nie ci je to dnes dokonala lestenka

Gorgi

Utorok, 5. Apríla 2011, 11:00

Mno chalani, takze uz som v kontakte s majitelom, auto byva kusok od mojej roboty, cize ho pojdem najblizsie pozriet.
Popravde za automatom som este nikdy nesedel, cize neviem na co mam davat pozor co si vsimat atd (klasika vec asi ci nekope alebo netrha pri preradovani).
Mohli by ste mi sem alebo do SS napisat aspon par najdolezitejsich veci, ktore ktore by som mal pri obhliadke pokukat a poskusat ?
Co sa tyka prevodovky, pytal som sa ako na tom je, povedali mi ze je v dobrom stave, ze olej tam je meneny pravidelne, a ze pri kupe mi tam vymenia olej gratis.
Dakujem za vseeetky rady :bmwball:

Mart
Auto: Mini Cooper S /Black

Piatok, 17. Júna 2011, 07:51

Wrapmotors.com

Skypco
Autor témy

Pondelok, 20. Júna 2011, 22:17

...vyzera to v poho..., az podozrivo dobre pripravene na predaj hlavne tie plast. kryty prednych reflektorov ..., ak najdes v danej lokalite este aspon dva kusy tak by sa to oplatilo aj napriek tej vzdialenosti ist pozriet...

norotaus
Auto: BMW E65 740i

Utorok, 28. Júna 2011, 14:30

Caute, uvazujem nad BMW e65 745 alebo 760 od roka 2003 vsimol som si ze sa daju zohnat za celkom dobre ceny....chcel by som nieco do 12 000eur. Myslite, ze zozeniem nieco v celkom dobrom stave?

napriklad:

http://suchen.mobile.de/fahrzeuge/showD ... geNumber=1

alebo

http://suchen.mobile.de/fahrzeuge/showD ... geNumber=1

pripadne na slovensku som nasiel toto:

http://bmw-rad-7.autobazar.eu/745-li-id2243801.html

dakujem
BMW F07 530d GT
BMW E65 740i facelift
BMW E61 530d Tour/ex
BMW E39 523i Touring/ex
BMW E36 325td Limousine/ex
BMW E36 328i Individual /ex
BMW E36 320i Limousine /ex
BMW E36 320i Coupe /ex
BMW E36 316i Limousine /ex

Skypco
Autor témy

Piatok, 1. Júla 2011, 10:14

Cau..., skoda ze si to sem nepovesil minuly tyzden mal som 745ku po prvom majitelovi z DE mala aj masazne sedadla aj chladnicku..., atd. a bola na predaj za 10tis. ...

Takze vratime sa k tym tvojim cukrikom:)

1. Celkom slusny kus ten by som isiel pozriet aj napriek poskodenemu blatniku...
2. Na to zabudni..., ta bleda koza vyzera v skutocnosti este horsie ako na fotkach a to uz tie fotky su dost zle..., soferove sedadlo je uplne vysedene..., chybaju rohozky..., atd. ...
3. Auto som uz videl, ale len za jazdy:)..., skoro kazdy den chodim okolo..., velmi dobra vybava, len ma trochu odradzaju tie gumy vpredu ak by mal aj predne textilne rohoze tak v poho..., a ak planujes vozit niekoho aj vzadu tak doporucujem lebo ta klasicka verzia pre nas dlhych je mala:) napr. po mojom nastaveni sedadla som mal problem sadnut si sam za seba..., E65ka je proste v klasickej verzii mala:)..., kde su tie casi E38ky:)...

Feko12
Kraj: Banskobystrický

Nedeľa, 3. Júla 2011, 15:54

eko.fresh
Auto: bmw
Kraj: Zahraničie

Nedeľa, 3. Júla 2011, 21:23

Celkom fit kara 8) Predok sa da spravit, zadok neviem

Skypco
Autor témy

Pondelok, 4. Júla 2011, 19:11

celkom pekny kus..., tie drobnosti sa daju samozrejme lahko urobit..., len by som este preveril ci je pred alebo po vymene turba..., nemal by to byt az taky problem ved pise 1 Hand - Scheckheftgepflegt..., urcite si najdi nieco do zalohy..., je to sice v dobrej lokalite okolo Mnichova, ale ta 110 kWatova verzia v cukrikovom stave a v tej cene bude asi trochu problem...

nati
Auto: e46
Kraj: Košický

Piatok, 8. Júla 2011, 14:48

Zdravim Vsetkych,

Mozem poprosit o radu?

Planujeme kupit BMW a mame k dispozicii tieto dva modely.

http://bmw-rad-3.autobazar.eu/330-d-id2259201.html
Mali sme skusobnu jazdu na 330d a malo zarosene svetla, zaroven sa mlady muz vyjadril, ze ked si dal robit kontrolu laku tak predna kapota mohla byt prestriekana. On sam ma auto 1 rok a chce vacsie.
Opadavala guma na prednom skle pri ostrekovacoch.

http://bmw-rad-3.autobazar.eu/320i-id2338317.html
Toto auto sa nam pacilo na prvy krat. Sice nas mnoho ludi odhovaralo kvoli spotrebe a niektori na fore BMW sa vyjadrili, ze ma malu vybavu na tuto cenu.
Majitel nam da aj 4 zimne pneumatiky 1 rok stare.
Dialkovy start je momentalne nefunkcny vzhladom na to, ze riadiaca jednotka nekomunikuje s pagerom.
Majitel to dal do opravy vramci zaruky.
Dovod jeho predaja je, ze je rybar a chce si kupit auto s inym podvozkom.

Dakujem za Vasu radu.

p.s. mali sme zaujem kupit auto aj z Nemecka. Chceli sme povodne stvorkolku audi, bmw alebo subaru, ale nepodarilo sa nam dohodnut s panom, ktory auta nosi na Vychod.

eko.fresh
Auto: bmw
Kraj: Zahraničie

Piatok, 8. Júla 2011, 15:00

330d vpohode
320iA - socialka, zakladny sestvalec s automatom = nejde a zere vela, dost nevkusne obsity volant, sedacky niesu origo alebo su prerobene nejakym kutilom..

Detailne som sa na tie auta nepozeral to necham na Skypca.. ja som ich len preklikal a moj nazor je ze 330d..Preco? Lebo..... Motor, vybava + o dost serioznejsi inzerat

Skypco
Autor témy

Sobota, 9. Júla 2011, 15:25

To nati: Celkom zaujimave porovnanie si dala:)

1. jednoznacne by to chcelo foto pri otvorenej kapote..., ostatne cez PM...

2. predavajuci vie co predava a preco pyta to co pyta:)..., toto je kus, ktory je v takom stave ze sa neoplati ist do DE:)..., vyborny motor perfektna pruznost idealny kompromis na kazdodenne vozenie..., eko.fresh ma mozno skusenost s automatom?!., ale ja ho mam v manualy a s tymto motorom robim spotrebu do 8 litrov a to sa obcas pozabudnem s tazkou nohou na plyne:) ma to este rezervy takze to pojde este dolu (ta spotreba je aj so zapnutou klimou)..., neporovnatelne so spotrebou pri 323i..., na mestske vozenie ideal lebo zabera uz pri 2700ot/min. a vo vyssich otackach je hluchy..., skoro ako diesel:)..., len s jednou vyhodou je to absolutna bezudrzbovka:)...
Naposledy upravil/-a Skypco v Nedeľa, 10. Júla 2011, 10:39, upravené celkom 1 krát.

nati
Auto: e46
Kraj: Košický

Nedeľa, 10. Júla 2011, 10:25

Zdravim vsetkych,

Dakujem za rady, uz sme sa rozhodli :thumbup:

Zajtra ideme vybavovat nevyhnutne veci.

Pekny den prajem

Kto je prítomný

Užívatelia prezerajúci toto fórum: Žiadny pripojení užívatelia a 6 neregistrovaných