... všetko o BMW ...

Moderátori: k33p, Hugino, jkk

reklamne predmety bmwklub.sk

MCbucik
Autor témy
Kraj: Trenčiansky

E39 525/530d

Piatok, 24. Júna 2011, 09:58

Ahojte v najblizsej dobe sa chysta v rodine kupa E39, nejake kriteria su: diesel, automat, rok vyroby okolo 2000-2002 najlepsie facelift v krajnom pripade predfacelift ale nejake posledne rocniky, koza neni podmienka, vyhrievane sedacky bude len plus a to najhlavnejsie cena na kupu auta ked tak s prihlasenim do 5500e

Nejake som aj tu u nas nasiel, co si myslite o nich?Co by ste mi odporucili vy?

http://bmw-rad-5.autobazar.eu/530-d-id2195743.html
http://bmw-rad-5.autobazar.eu/530-d-id2346732.html
http://bmw-rad-5.autobazar.eu/525-d-id2447401.html

najviac sa mi pozdava asi ta tretia 525d.

Nevolal som este ani na jeden inzerat, zatial sa rozhliadame iba.

Užívateľov profilový obrázok
jararak
Auto: skodofka 120l
Kraj: Bratislavský

Re: E39 525/530d

Piatok, 24. Júna 2011, 15:05

ta prva je predfacelift, svetla origo niesu, taktiez cely facelift je tam dorobeny. taktiez mi pride divne uchytenie toho telefonu ktory by mal byt v laktovke, na druhu stranu auto ma zistovanie tlaku v gumach co je vcelku nevidana funkcia v e39 a este duplom v predlifte, vybavovo to auto nevyzera zle, taktiez diely celkom pekne pasuju a koza vcelku udrziavana. na mkovy podvozok sa mi vidi vcelku vysoko, ale to je mozno len moj dojem. mna nezaujalo, ale nieje zle, stoji za pohlad

na tje ciernej mi nieco nepasuje, je nalestena ako psie gule, vybava rozporuplna, velka navi, ale textilne sedacky, strasne mi tam vadi to tlacidlo ASC ktore v tomto rocniku nema co robit, by ma zaujimalo jakeho svatoho vystrajal ze ma prasknuty dekel na pelovi filter

ta strieborna sa mi tiez nelubi, divne fotky ktore o nicom nehovoria, opisuje spotrebu 8,4 litra mimo mesta? ja mam s kombikom mimo 6,5, 7som mal ked som siel 160 z popradu do kosic a to mam troska vecsie kolesa ako chalan, tiez ta cena, raz chce za nu 6 potom 5500
bmwcoding.sk
bmw maps 2025/fsc/carplay/ cz/sk pre cic/nbt
kluce pre bmw/mini, klonovanie riadiacich jednotiek, chiptunning, egr/dpf/scr off
oprava frm, upravy CAS/FEM/BDC, DME/DDE, virgin prevodovky a budikov

MCbucik
Autor témy

Piatok, 24. Júna 2011, 16:18

jararak napísal:
ta prva je predfacelift, svetla origo niesu, taktiez cely facelift je tam dorobeny. taktiez mi pride divne uchytenie toho telefonu ktory by mal byt v laktovke, na druhu stranu auto ma zistovanie tlaku v gumach co je vcelku nevidana funkcia v e39 a este duplom v predlifte, vybavovo to auto nevyzera zle, taktiez diely celkom pekne pasuju a koza vcelku udrziavana. na mkovy podvozok sa mi vidi vcelku vysoko, ale to je mozno len moj dojem. mna nezaujalo, ale nieje zle, stoji za pohlad

na tje ciernej mi nieco nepasuje, je nalestena ako psie gule, vybava rozporuplna, velka navi, ale textilne sedacky, strasne mi tam vadi to tlacidlo ASC ktore v tomto rocniku nema co robit, by ma zaujimalo jakeho svatoho vystrajal ze ma prasknuty dekel na pelovi filter

ta strieborna sa mi tiez nelubi, divne fotky ktore o nicom nehovoria, opisuje spotrebu 8,4 litra mimo mesta? ja mam s kombikom mimo 6,5, 7som mal ked som siel 160 z popradu do kosic a to mam troska vecsie kolesa ako chalan, tiez ta cena, raz chce za nu 6 potom 5500

diky moc za reakciu, ta prvu mi hned nejako nesedela a uz po prezreti fotiek som vedel ze to bude asi predfacelift, pozret len tak asi tazko kedze to mam od trencina dost daleko.
ta cierna na fotkach pekna, kedze ju mam od domu asi 60km tak asi ju pojdem len tak omrknut a uvidi sa.
a k tej tretej, je pravda ze fotky su na prd a nic tam nevidiet, inzerat uz neni dlhsie aktualizovany ale ak by bola pravda co pise tak by to nebola zla kupa, vsetko zalezi co bude nazivo.A k cene asi iba zmenil cenu ale v texte nie, fakt neviem.

inak ak by ste nieco zaujimave nasli po potulkach netom tak kludne to sem hodte..aj z nemecka, rakuska a ceskej republiky.
este je jedna ale je to 98 pootukavana z kazdej strany, ale tiez vseliako porobene predfacelift/facelift..ale pisal som s tym chlapikom a hovoril ze po technickej stranke v dobrom stave akurat ta opticka stranka je taka aka je, ale zas nato aka je cena je vysoka urcite.
http://www.sportovnivozy.cz/18396-bmw-530d

BMWpositiv

Sobota, 25. Júna 2011, 04:56

...heh, z toho auta mam vesele pocity :mrgreen:
...typek asi nedosetril na M5 a podla toho ako vyzera ho urcite nesetril, cize tvrdenie o dobrom technickom stave je trochu rozporuplne :D
...moj prvy dojem z fotiek je ten, ze to vyzera na peknu zlepeninu, to by som kupil mozno tak na nahradne diely :lol:
...sak nech sa vyjadria ostatni k tej vybave, je tam pekne vidno dost nezrovnalosti, ale mne sa tu nechce sicko vypisovat :wink:

MCbucik
Autor témy

Sobota, 25. Júna 2011, 07:48

BMWpositiv napísal:
...heh, z toho auta mam vesele pocity :mrgreen:
...typek asi nedosetril na M5 a podla toho ako vyzera ho urcite nesetril, cize tvrdenie o dobrom technickom stave je trochu rozporuplne :D
...moj prvy dojem z fotiek je ten, ze to vyzera na peknu zlepeninu, to by som kupil mozno tak na nahradne diely :lol:
...sak nech sa vyjadria ostatni k tej vybave, je tam pekne vidno dost nezrovnalosti, ale mne sa tu nechce sicko vypisovat :wink:

je mi to jasne, ja som nato tiez prisiel, ze majitel asi nebude tvrdit pravdu, podla toho co je na fotkach. A je to presne poskladane z par aut, aj co sa tyka vybavy aj exterieru. Ja som mu len zo zvedavosti napisal lebo ked tam hodil ten inzerat tak tam mal len tu jednu fotku celeho auta, ostatne nie. Ale ked mi ich poslal tak som uz zaujem nemal :D

MCbucik
Autor témy

Nedeľa, 26. Júna 2011, 11:38

Nikto nic?ziadne nazory, zeby ste niektore z aut poznali?alebo nieco zaujimave nezahliadol na nete? :wink:

Kto je prítomný

Užívatelia prezerajúci toto fórum: Žiadny pripojení užívatelia a 21 neregistrovaných