... všetko o BMW ...
jararak napísal:ta prva je predfacelift, svetla origo niesu, taktiez cely facelift je tam dorobeny. taktiez mi pride divne uchytenie toho telefonu ktory by mal byt v laktovke, na druhu stranu auto ma zistovanie tlaku v gumach co je vcelku nevidana funkcia v e39 a este duplom v predlifte, vybavovo to auto nevyzera zle, taktiez diely celkom pekne pasuju a koza vcelku udrziavana. na mkovy podvozok sa mi vidi vcelku vysoko, ale to je mozno len moj dojem. mna nezaujalo, ale nieje zle, stoji za pohlad
na tje ciernej mi nieco nepasuje, je nalestena ako psie gule, vybava rozporuplna, velka navi, ale textilne sedacky, strasne mi tam vadi to tlacidlo ASC ktore v tomto rocniku nema co robit, by ma zaujimalo jakeho svatoho vystrajal ze ma prasknuty dekel na pelovi filter
ta strieborna sa mi tiez nelubi, divne fotky ktore o nicom nehovoria, opisuje spotrebu 8,4 litra mimo mesta? ja mam s kombikom mimo 6,5, 7som mal ked som siel 160 z popradu do kosic a to mam troska vecsie kolesa ako chalan, tiez ta cena, raz chce za nu 6 potom 5500
BMWpositiv napísal:...heh, z toho auta mam vesele pocity![]()
...typek asi nedosetril na M5 a podla toho ako vyzera ho urcite nesetril, cize tvrdenie o dobrom technickom stave je trochu rozporuplne![]()
...moj prvy dojem z fotiek je ten, ze to vyzera na peknu zlepeninu, to by som kupil mozno tak na nahradne diely![]()
...sak nech sa vyjadria ostatni k tej vybave, je tam pekne vidno dost nezrovnalosti, ale mne sa tu nechce sicko vypisovat