... všetko o BMW ...

Moderátori: alfi666, BinKooL, fox1k

reklamne predmety bmwklub.sk

Patqooo

E46, puknutie pri vytočení volantu

Utorok, 21. Júna 2011, 23:05

Zdarte,

pri vytočení volantu, či už do jednej alebo druhej strany a následnej kontry do druhej mi niečo pukne, ako keby som prešiel po nejakom plaste ... (dúfam,že som vystihol ten zvuk :D )
Mal som auto v servise, robilo sa viac vecí, ale ako na potvoru keď bolo auto tam tak nič ... Myslel som, že to opravil SAMO, ale dnes mi to začalo robiť zase sakra ...
čo to môže byť chalani? nechcem ísť zase do servisu a tam nič :D stretol ste sa s tým niekto ? v servise mi VRAJ kontrolovali aj tlmiče, tie sú vraj v poriadku ...

ĎAKUJEM

Užívateľov profilový obrázok
lovec31
Auto: bmw 330d 150kw
Kraj: Žilinský

Re: E46, puknutie pri vytočení volantu

Streda, 22. Júna 2011, 08:19

mne zasa puka ked otacam volantom..je jedno do akej strany....obavam sa ze ide do pecka servo...ale oleja je v nom dost aj manzety su dobre....tak vazne neviem...zvazujem ci mi to nemoze robit aj ticka stabilizatora lebo ta mi uz dala posledne zbohom....

cretino
Auto: ..kombik :)
Kraj: Bratislavský

Streda, 22. Júna 2011, 08:39

lovec31 napísal:
mne zasa puka ked otacam volantom..je jedno do akej strany....obavam sa ze ide do pecka servo...ale oleja je v nom dost aj manzety su dobre....tak vazne neviem...zvazujem ci mi to nemoze robit aj ticka stabilizatora lebo ta mi uz dala posledne zbohom....

horne ulozenie tlmica to bude.. vyskusaj to tak, ze ti niekto bude tocit volantom a ty chytis rukou pruzinu - ak ti rezonuje (puka), tak je to tym loziskom..
F11 525d
E70 35d

lovec31
Auto: bmw 330d 150kw
Kraj: Žilinský

Streda, 22. Júna 2011, 18:31

dakujem pekne...

Patqooo

Streda, 22. Júna 2011, 18:44

:D
no,aspoň že Tebe odpovedali :D

Patqooo

Re: E46, puknutie pri vytočení volantu  Topic is solved

Piatok, 24. Júna 2011, 20:53

nikto nič ? Dnes som bol v servise a auto zase bolo ticho do puče :D
A nemohol som ho tam nechať na "pozorovanie" nakoľko mám momentálne len toto a musím byť mobilný ...

Hecis
Auto: E46 320d
Kraj: Bratislavský

Utorok, 2. Augusta 2011, 16:34

Patqooo napísal:
nikto nič ? Dnes som bol v servise a auto zase bolo ticho do puče :D
A nemohol som ho tam nechať na "pozorovanie" nakoľko mám momentálne len toto a musím byť mobilný ...

Zdravím,hledal jsem a našel jsem tenhle topic.Mám podobnej problém na svém touru.Ale jen při zatočení do leva.Jedu stočím volant na levou stranu a ozve se takové hlasité puknutí.Dělá to jen na levou stranu,když budu točit na místě,tak to neudělá a na zvedáku už vůbec ne.Někdo nějaké rady?Měl jsem to i v servise a ti na nic nepřišli,že je to všechno v cajku,teda alespoň to tak vypadá(čep atd.)Jen vím,že to dělá pravé kolo. Jsem z toho už na prášky,protože nevím co s tím :(

Kto je prítomný

Užívatelia prezerajúci toto fórum: Žiadny pripojení užívatelia a 17 neregistrovaných