... všetko o BMW ...

Moderátori: barabas, alfi666, jkk

obchodna sekcia

Užívateľov profilový obrázok
TT-SIMIK
Autor témy
Auto: BMW
Kraj: Trnavský

E46 pneu,aké,rada,odporučania

Utorok, 21. Júna 2011, 09:19

Milion krat preberana tema,ale zaujíma ma niečo ine..

Koľko vám vydržia pneu na zadnesj naprave napr???Ja mám obuté Bridgestone potenza 225/40R18 a vydržali mi cca 1,5sezony čo j e cca 20 000km,čo sa mi zdá malo, viem že je to mäkká guma,ale zodrat ich za 1,5roka,ani nie tak sa mi zdá dost,jazdím svinže,ale žiadne drifty,aj keď občas pri rozbehu prehrabnu gumy,ale nič extremné, mal som predtým sice tvrdé DUnlop SP9000 ale tie maju 4 sezony a ešte polovicu dezenu,je mi jasne že su to slabe gumy,nechcem také tvrdé dunlopy čo moc nedržia,ale zase ani nie pneu čo po vyše roku zoderiem....aj ked viem,že čím mäkšia guma tým lepšie...... #-o #-o

Aké pneu používate na E46,chcem teraz kupit na zadok a rozmyšlam nad niečim pomer výkon cena...Chcem skusit niečo ine ako Bridgestone,ale zase nie moc experimentovat,čo poradíte?
YOKOHAMA S DRIVE AS01
YOKOHAMA C DRIVE AC01
GOODYEAR EXCELLENCE
CONTINENTAL SPORTCONTACT 2
DUNLOP SP SPORTMAXX GT
MICHELIN PILOT
toto boli nejake ponuky z môjho pneuservisu.....díky za postrehy a navrhy....
SERVIS BMW TT-SIMIK
Obrázok
http://www.ttsimik.sk
Mám v živote dve lásky, SIMONKU a BMW
AJ MÚDRI SÚ OBČAS SPROSTÍ,AJ SPROSTÍ SÚ OBČAS MÚDRI!!!!!
https://www.instagram.com/ttsimik/

irons
Auto: BMW 320d E46
Kraj: Bratislavský

Re: E46 pneu,aké,rada,odporučania

Utorok, 21. Júna 2011, 15:03

Serus, mam yokohama sdrive akurat v rozmere 225/45 R17. Mam ich skoro 2 roky, inak su dost tvrde - zatial dezen pohodka. Podla mna na suchu drzia vyborne, na mokrej ceste je to slabsie - limit najdes pomerne skoro. Pre mna je ich najvacsou nevyhodou hlucnost. Som si prakticky isty, ze to robia tie gumy, pretoze zimne 16" mi nehucia. Druhykrat by som do nich uz asi nesiel, ale ak ich mas s nejakou luxusnou cenovkou...

salat
Auto: BMW 320d E91 LCI
Kraj: Bratislavský

Utorok, 21. Júna 2011, 15:46

mal som Yokohamy S-drive 225/45 R17 (este na starom aute), no po zjazdeni 50% dezenu to bola hroza. Hucali a dost plavali na vode.

Potom som kupil Dunlop SportMAXX TT a to je ina kava. Pozri sa aj na tie, cenovo isto nie su daleko od GT. Ina zmes, jedny som zjazdil na starom aute (Leon II, 75tis km na nich (3 sezony), no zle tlmice mi ich znicili, este mali tak 3mm nad minimom) a mam ich aj teraz na E91 a nemozem kriveho slovka povedat. Drzia za mokra, ked sa za sucha zohreju, su bezkonkurencne (v tejto kategorii). Dokonca aj ked mali 3mm nad minimom, drzali na vode dost dobre.
Sice kamos mal na jednej na boku "bublinku", ale to sa vyreklamuje (mozno sa uz vyreklamovalo, neviem)... to sa ale moze stat ktorejkolvek znacke.
BMW 320d E91
Seat Ibiza ST, 1,2TSI DSG
EX - Seat Leon II

"Si to, čo tvoje auto. Neveríš? Bež do garáže, otvor bránu... pozeráš sa na seba!"

TT-SIMIK
Autor témy
Auto: BMW

Streda, 22. Júna 2011, 09:45

No páni dakujem, ta yokohama mi teraz vypadla zo zoznamu,ale poprosím viacej reakcií, určite sa to zíde aj dalším bmwklubakom......
SERVIS BMW TT-SIMIK
Obrázok
http://www.ttsimik.sk
Mám v živote dve lásky, SIMONKU a BMW
AJ MÚDRI SÚ OBČAS SPROSTÍ,AJ SPROSTÍ SÚ OBČAS MÚDRI!!!!!
https://www.instagram.com/ttsimik/

miraso
Auto: BMW E46 320D

Štvrtok, 23. Júna 2011, 11:54

ja mam michelin pilot sport 3 uz druhu sezonu a su ako nove, minuly rok som s nimi najazdil asi 10 000 km, tento neviem :)

Kto je prítomný

Užívatelia prezerajúci toto fórum: Žiadny pripojení užívatelia a 11 neregistrovaných