eibach moze byt, paradna znacka, no nevyzera to zle, tak akorat decentne
bmwcoding.sk bmw maps 2025/fsc/carplay/ cz/sk pre cic/nbt kluce pre bmw/mini, klonovanie riadiacich jednotiek, chiptunning, egr/dpf/scr off oprava frm, upravy CAS/FEM/BDC, DME/DDE, virgin prevodovky a budikov
ano vyzera to tak ze su mensie ako motorsporty,no len opticky ten cierny stred zmensuje...inak dik
vyzera to teda o dost mensie. mozno som bol zvyknuty viac na motosporty. toto nelahodi moc mojmu oku :) ale bez urazky, vsak kazdy si riesi veci na auto podla seba. bez znizenia to vypadalo hrozne. s novymi pruzinami je to lepsie, ale stale to vypada ze je tam chybajuca hmota, co zrejme moc sa asi neda doriesit ked tam sli pneu s nizsim profilom.
teraz sa mi to celkom paci,nizsie to uz nemozem dat,kvoli nasim cestam.motosporty mam odlozene,ked sa mi to prestane pacit tak ich nahodim zas no profil gumy musi byt taky aby mi to nesuchalo pri prepruzeni, kedze je tam ET20
e39 540 sedan e36 323 coupe EX e30 325 coupe EX e36 320 coupe EX e39 523 sedan EX
btw toho tigra mas ako dlho, si sa nim minule nepochvalil ked som bol na navsteve?
nebol si na tom mrknut na diske? ;D
bmwcoding.sk bmw maps 2025/fsc/carplay/ cz/sk pre cic/nbt kluce pre bmw/mini, klonovanie riadiacich jednotiek, chiptunning, egr/dpf/scr off oprava frm, upravy CAS/FEM/BDC, DME/DDE, virgin prevodovky a budikov