... všetko o BMW ...
helo85 napísal:Ahoj,prosim ta ako sa ti podarilo prepchat kable k zosiku popod ten koberec v stredovom tunely?
helo85 napísal:Super dik,zajtra to vyskusam.Hej skusam daco podobne,namiesto tej dosky pod ktorou je dvojite dno,som dal dosku do ktorej som vyrezal dieru na reprak.Uvidim aky bude vysledok,snad lepsi ako seria,mozno casom skusim daco ako aj ty si spravil na prednych dverach ale do toho sa bojim pustat.
dracik.bmw napísal:Parada tak si to budu uzivat aj vzadu sediaci...Ako si to tam upevnil...Vyzera to skoro ako origo
Georgo napísal:Je to uchytene pod konzolou kde sa uchytava roletka. Tade ide aj kabel pod calunenie.
Celkom mi pomohlo, ze mam cierny strop. Inak by som to asi tak lahko nezamaskoval.
nadro napísal:Veľmi sa o neho staráš. Palec hore. Vyzerá skoro ako moje, len s tým že ty máš M-paket. Len tak ďalej. Ináč požičal som si od teba nápad s koncovkou je to super. Sadze dole a furt je to čisté.
Georgo napísal:
Dakujem. Vsimol som si, ze aj ty sa naozaj pekne staras o auto! Super.
Som rad, ze som ta trosku inspiroval. Ak by niekoho zaujimalo ako som koncovku riesil, tak prikladam jednu fotku.
nadro napísal:No ja som nenaváral ja som ich dal len na eskapásky. Keby som takto variť tak to už asi pojde rovno myslím aj dym. Ale pekná práca. Kvitujem. Ešte by som ta poprosil ak by sa dalo tak rád by som poriešil zadné výšky tak ako ty dá sa to niekde zohnať takého repro? Ináš strop mám tiež čierny zaujímavé aspoň niečo z M-paketu