... všetko o BMW ...
Moderátori: barabas, alfi666, Kraken, johnyfly1
Nutrilon napísal:Pekné vozítko to ano ale ta cena. Ja som kúpil mojho za 1800 € s tonovanými oknami a v tej istej výbave okrem BC. dakujem za info
Kallon napísal:
cenovy rozdiel okrem ineho je v tom, ze 316i ma 100k a 318ti ma 140k
Nutrilon napísal:ja viem. ale 318 ti je 4- valec tak že cena by mala byť podobná. To je vlastne jedno :) poznám lúdi čo za takú cenu predávajú Favorit
chefino napísal:
Aha, takže Subaru Impreza so 4valcom 280 koní by malo mať asi tiež podobnú cenu, nie?
johnyfly1 napísal:no tonovane okna ti fakt pridajuna cene![]()
no a urcite mas auto v takom vynikajucom stave ako to kallonove![]()
kallon uvadza cenu 2700 co si myslim ze je dobra cena
ppmajko napísal:ak by si mal zaujem mam na predaj e46 compact rok 2001 motor 325ti
neni to cukrik ale ak nemas financie a chces si ho postupne davat do laty tak to by slo
cena 3100e+samozrejme dohoda ista
viac info tu: predaj-auta-bmw/bmw-e46-compact-3100eur-t46459.html
este doplnim, ze okno je uz na aute,len chybaju drziaky,tak isto aj smerovky su uz objednane
ppmajko napísal:uz ked tak velmi chces ist do prestavky,pozeral by som po nejakom kompletnom aute-anglican,alebo buracka,,,najrozumnejsi by bol anglican,,,tym padom mas vsetko co potrebujes
a tie auta sa daju zohnat za par supov,,,,mynule v SO chcel cigan za original e36 M3 1500eur,,,som blbi ze som ju vtedy nevzal,,,,ale na druhej strane bola dost zanedbana