... všetko o BMW ...
Moderátori: alfi666, BinKooL, fox1k
cnn88 napísal:Kdesi som cital ze takyto piskot moze este sposobovat dojebany (alebo ked je vykuchany katalizator) , kde si to dal repasovat ? a kolko ta to stalo?
svanto66 napísal:
trosku som rozmyslal nad tym katalyzatorom...ked mi odislo turbo tak tym padom musel ist aj olej do vyfuku nie? no a tym padom sa nemohol ten katalyzator dosrat? alebo tym hustym bielym smradlavym dymom ktory siel z vyfuku? ked mi nahodili nove turbo tak este par km stale dymilo na bielo...nemohol tymto vsetkym ten katalyzator odist?
miraso napísal:=D> peknee..este by si mohol dat cenu, ze kolko ta taky repas v PL vysiel..diky
TT-SIMIK napísal:Tomu sa hovorí, robit repas na kolene a v garaží....)))ja z repasami nemám dobré skusenosti minimálne z doladením turba!!!!ALe zase poliaci dokážu všetko.....![]()
Tak isto ako CHUCK NORRIS.....
![]()
![]()
![]()
Kto je rýchlejší turbo alebo Chuck Norris???No predsa Chuck Norris,lebo turbo má len 150 000 otáčok.....tam sa ešte len Chuck rozbieha.......
...tak iba niečo na odlahčenie....)))))
svanto66 napísal:zdravim pani..po najazdeni cca 55tis km moje piskajuce turbo je asi K.O. isiel som domov z BA a pri ZH som trosku popridaval a auto stratilo vykon..turbo prestalo piskat..zo zaciatku este tak jemnucko piskalo ako na silu..alebo uz len tak hvizdalo..auto pridavalo len pomaly...tak som zastal na pumpe..oleja bolo 3/4 na riske..skontroloval som vsetky hadice ktore bolo vidno a boli ok..tak som pokracoval dalej, samozrejme 80 po dialnici a nepridaval som mu vobec lebo ked som pridal trosku viac tak z motora isiel zvuk ako ked sa plech o plech sucha alebo take kovove hrkotanie...neviem to presne popisat..ale bol to dost neprijemny zvuk..zastal som na pumpe vo ZV a skontroloval olej..bolo ho tam uz len minimum na riske..cize od ZH do ZV mi spapalo asi 0,75L oleja ak sa nemylim..tak som radsej s autom dalej nesiel..po hodine som este raz nastartoval a z vyfuku isiel biely dym..takze to tipujem asi na TURBO..mylim sa alebo nie?
karcis napísal:
Ahoj nemylis, toto iste sa mi stalo na octavia II :). Zvuk jak prasa:). Sevas.