... všetko o BMW ...
Moderátori: alfi666, BinKooL, fox1k
radik napísal:to, ze turbo piska je ok. mali by ste pocut novu x3 20d s tymto motorom, este z E46, lebo teraz ma uz novy motor. Kazda jedna piskala od nova, aj ked bola zahriata. Pokial ti nezerie olej, nedymi, neries to... Videl som uz kopec repasov, ani jeden nevydrzal poriadne. Najma ak nove turbo stoji pult 35 000 Sk, takze tam vies este slusnu sumu uhrat na zlavu a mas to nove so zarukou. Repas ak sa nemylim mal kamos za 14 000 Sk a po polroku to prdlo. Nehadzem vsetky repasy do jedneho vreca, len proste neverim zaplatanym veciam.
duko napísal:Najprv treba skontrolovať tesnosť hadíc z turba do IC a z IC do EGR,ako aj samotný IC,či nie je prasknutý.Pískanie môže spôsobovať netesnosť ,ktorá pri zvyšovaní tlaku píska.Vymeniť,alebo vyčistiť treba olejový odlučovač v odvetraní kľukovej skrine.
Martin46 napísal:viem zohnat turba za fajn ceny. Sam som tam kupoval, a po vymene ani po najazdeni 40 000km vobec nepiskalo, ale malo pekny mechanicky zvuk. Motor 2.0d 100kw.
tak mi mozete pisat pripadni zaujemcovia:D
chico69 napísal:trochu OT..
ale keď už je reč o tom repase - tiež mi turbo píska..za studena viac, ale keď sa zohreje tak to nie je ani moc počuť...len občas niečo začujem-olej nežere, ani nedymí viac...tak ešte počkám do leta a uvidím.
ale tiež som rozmýšlal nad tým repasom..neviete ako sa pohybujú ceny toho repasu..?je to robota na dlhšie-(či budem pár dní bez auta)? a nejaké odporúčania na dobrú firmu čo by to z repasovala ? dík
popr. ešte nejaké názory či sa oplatí repas, alebo radšej nové turbo ..
papay10 napísal:ved prave ze hvizdanie nepocujem, vies ono chyta bez problemov tych 10 km prejde v pohode a potom prestava tahat potom znovu taha a tak dookola aj na volnobehu ked dam plyn naplno tak nevynde otackomer viac nez 3000