... všetko o BMW ...
Zawinac napísal:jednoznacne co sa tyka priestoru je vacsia E46, z vlastnych skusenosti, mal som E46 Touring, teraz mam E91 a na zadnych sedadlach je pri mojej vyske cca 186cm, vzadu viac miesta v E46 ako v E91,ale zase co sa tyka kvality spracovania interieru a sedaciek tak E91 :) vsetko ale zavisi ako zvyknes sediet za volantom a co mas plane nosit :) ja ked dam vajicko (autosedacku) za spolujazdca dozadu tak vpredu uz je menej miesta a ked zena sedi za mnou,tak sa nerozvaluje ako v Superbe, podla toho sudim ze je menej miesta vzadu. Ak sa rozhodujes medzi motorom,tak si musis uvedomit ze 320d ti zozerie max 6,5l (manual) a ja na svojej 325d (automat, cca 200 koni) robim priemer 7,5-8 a to jazdim mesto kludne,ale dialnica nikdy nie 130,ale takych 160-200 :) a tam ta spotreba rastie do inych cisel. a kto ti pise ze aj s 3.0d sa da jazdit za 6 litrov tak to by som ho chcel vidiet. Ked idem kludne mimo mesta tzn max 100 a tempomat,tak sa viem dostat na nejakych 6,3-6,5. Dalsia dolezita vec je ze motory 325d a 330d su 6valce a ten sound je proste niekde uplne inde ako u 4valcov.
mys_iak napísal:podorysne rozmery s tym nemaju nic spolocne...
ide o hrubku sedaciek, tapacir palubovky, ulozenie, tvarovanie sedadiel... a ich posunutie v priestore....
XX-TUNE napísal:takze E91 doma, zatial max.spokojnost a mozem jednoznacne povedat je vacsia ako E46ka, nie o moc ale je.