no taaak chalani, všetci tu dobre vieme, že za 2tis zohnať slušnú e36 s R6 a nebodaj kupé je viac-menej utópia.. e36ka R6 za 2tis bude mať veľmi ďaleko od cukríkového stavu a počítaj s tým, že tam do nej ďalších kľudne 1-2tis nasypeš behom pár mesiacov.. a ak máš 2tis € tak je blbosť pozerať po aute za 2tis..
neber to tak, že Ti nedoprajem, ale sám som si tým prešiel.. najprv som myslel, že za 2tis kúpim peknú e36 coupé 320i... potom som došiel k tomu, že by to chcelo aspoň 3tis aby to bol ako-tak slušný kúsok (približne s tou výbavou ako chceš Ty, motor M52) a nakoniec som zistil, že pekné kúsky sú tak cca za 4tis.. tip-top okolo 5-6tis, to už sa ale bavíme o nejakej 328i..
takisto ak to budeš ťahať z nemecka tak k tým 2000€ čo to bude stáť v Nemecku pripočítaj plus dovoz (kľudne +500€) + prihlásenie na slovensku ďalších +500€.. čiže 2+1=3
hovorím, sám som si tým prešiel a nakoniec som pozeral po aute cca za 4tis, lebo za 2tis naozaj zachovalú e36 s R6 BEŽNE nezoženieš.. tých 3tis už je reálnejších, tá fialová vyzerá napríklad veľmi dobre..
btw, či kúpiš za 2tis alebo za 4tis, stále je potrebné mať nejakú rezervu, predsa len kupuješ staršie auto.. poistka, oleje, filtre, tam nejaká prkotina, tam nejaká a nakoniec ani nevieš ako a môžeš mať ďalších 300, 500, 1000€ preč..
tak veľa šťastia pri hľadaní (a radšej fakt došetri

)
"Umenie žiť nie je umenie hrať s dobrou kartou, ale umenie zohrať so zlou kartou dobrú hru."
BMW E30 318i...ex