Zdravím páni takže keďže BMW je moja vášeň od malička a snivam o tom že si raz kúpim jedno z nich moj sen sa stáva čoraz realnejším no potreboval by som pozistovať nejaké informacie nakoľko som začiatočník... niečo som sa aj dočítal no je to málo, tak Vás prosím o nejaké rady a pomoc.
Takže oslovil ma model e36 su to fakt krásne vozy najviac ma asi zaujala 320i 2.0 s VANOSom a výbava by mala obsahovať centrál, dialkové, aspoň predné okná v el., šíber, klíma.
Mám pár otázok:
- Ktorý ročník je najvydarenejší?
- Ako sú na tom e36tky s karoseriou a povrchovou upravou? Korozia by ma zaujimala
- Či sa oplatí kupovať to z Nemecka nakoľko som pozeral a cenovo mi to prijde výhodnejšie aspon na oko vypadaju tie auta v lepšom stave za lepšiu cenu a výber je širší tiež.
- Ako sú na tom motorovo (hlavne spolahlivosť) a ktorý motor je najspolahlivejší (kludne si necham prejst hlavou aj ine motory nie len 320i len mi ide o spolahlivosť, spotrebu a ťah)
- A potom posledná otázka že na čo si dávať hlavne pozor pri kúpe aby som nekúpil zle
Auto by som mal na denné používanie, drifty a podobné bláznenie sa ma moc netahá no malo by to mat aj ako taký výkon ktorý nikdy nieje na zahodenie, a taktiež by som sa s tým chcel pobaviť a dotiahnut to do dokonalosti svojimi rukami nech to vypadá

)
Ďakujem veľmi pekne za každú radu a informaciu
BTW čo sa týka penazí išiel by som asi max do 2000e