foto nemam,najprv som sa aj trocha bal a bol som dohodnuty s montazou do Brna.Po dohode ze pridem,som si auto rozobral az je menej roboty.Zadne sedacky,predne,kobare,stredny tunel,z kufra kobare,niake plasty co bolo treba.Potom sa dotycnemu v dohodnutom termine nedalo,jazdi kamionom,tak som zacal sam.Povodne radio som vybral a vsetky kable co boli s neho zapojene som zacal vyberat.Ked je vsetko odstrojene tak to ide vpoho,poodpajat kable od reprakou,az som prisiel dozadu do kufra.Na zadnych stlpikoch su antenne zosilovace sktorymy som mal trocha problem,pretoze som navi a vsetky srandy kupil so sedanu a ja mam kombi.Vsetko sedi,sedan-kombi akurat ten zosilovac,ak mas aj TV modul,treba vymenit,ak nie myslim ze moze ostat aj povodny a drziaky na tie moduly co su vkufry.Ale tie som si prisposobil,nieco odrezal,trocha inac prihnul a vsetko sedi.Stara kablovacka s radia bola vkufri napojena len v jednej zasuvke,ostatne kable stej kablovacky som pri tej zasuvke odstrihol,boli myslim len tri.Novu kablovacku som zapojil do zasuvky,a ostatne kable spajkoval.Neda sa pomylit,kable maju kazdy inu farbu,hrubku.Ja mam vzadu v kufri radio modul,TV modul a navi MK3.Zosilovac na tv som zohnal s kombi,takze tv ide,ktoru som si odblokoval za jazdi.Ked som to mal cele rozobrane,tak som si natiahol este 4 kable,od predu do zadu na dvd.Tie mam zapojene v tv module a v predu cince,na pripoj dvd,akurat to ide len v mono. A treba davat pozor pri odpajani navigacie,svetielko musi zhasnut a pockat este niaku minutku,ze tam sa vie nieco pototo. Dufam ze to trocha pomohlo..