... všetko o BMW ...
jany___ napísal:troska ozivim tuto temu.. Pokial si zozeniem samotne displej, mozem vyuzivat okamzite funkcie boardcomputera a radia, alebo je nutne nejake dokablovanie, zmena konektorov?
jany___ napísal:oki, zacinam tomu pomaly chapat.. Dajme tomu, ze mam origo radio,nieco ako je tu na fotke. Toto radio je samostatne, cize ma vsetku elektroniku priamo v tele, alebo je tam tiez daky modul, ako riadiaca jednotka a tiez daka kablovacka do kufra uz spravnea ?
VK-Tomáš napísal:Veru každý si povie že kašlat 16:9 vsak potom si dorobím hheheh investicia tak 700evri a to bez TV modulu + kolko je tam kablovačky heh to by som sa na to asi vykašlal ak chce niekto v aute 16:9 tak je najlepsie kupit uz auto čo to ma.
Totižto jak aj Ice napísal monitor je ti same na nič keďže same nič neovláda na všetko potrebuješ samostatný modul v kufri.
-radio modul
-GPS modul
-telefón
-GPS mechanika
-TV modul, ten ma tuším aj video modul vsebe
-Veksler
-popripade zosík
Je toho docela dosť a keď si predstavim, že to všetko treba nakáblovať
Radšej by som sa nato aj vykašlal a radšej riešiť 2DIN radio na ktorm môžeš aspoň rádio a CDčka počúvať lebo na NAVI potrebuješ aj tam GPS modul ak to nemá vstavaný nejaký.
Takže tak no viete nie zbytočne sú autá so 16:9 drahšie o niečo
marekalpina napísal:cele ma to stalo 350eur-monitor 16:9,navi MK3,tv modul,radio modul,antenne zosilovace,antena gps,kabelaz a drziaky. Jedine co som nezapajal boli kable k licht modulu a k dsc, to ked je zapnuta navi a vojdes napr. do tunela kde stratis signal z druzice,tak ti to zatial snima trasu podla kolies. Ale to ja niako neriesim..