Tak som to trochu precistil :-)
1. Zadny stierac komplet rozobrany do vsetkych casti...komplet vycisteny (oska bola totalne znecistena a zoxidovana),vsetko som to vycistil a premazal aj vazelinkou...akurat by ma zaujimalo kto toto vymyslel,aby ostrekovac zadneho okna,teda ten prud vody isiel priamo dole na tu osku...to mohli pouzit skor rozprasovaciu trysku,aby to islo aj do stran.
2. Spinac na otvorenie zadneho okna detto...aj ked som si vsimol,ze obcas pri zapnutych svetlach ked otvorim piate dvere, tak mi preblikne osvetlenie SPZ a ohlasi mi to aj iDrive,takze uz to zacina a v buducnosti budem riesit tie prechodky kabelaze

osvetlenie vnutornej casti kufra aj SOFT CLOSE zatial funguje na 100%
3. Vrzganie v lavom zadnom kolese, som vyriesil klasicky striekackou s olejom a premazal som vsetky capy,ramena,ale vrzgalo to aj na druhy den, tak som to vsetko aj s ulozenim vankusa este vykupal WDckom :-) a prestalo to...
4. no a to podozrive praskanie v riadeni este stale nemam doriesene...kontroloval a dolial som aj olej v serve a vymenil tycky stabilizatora a stale to robi,tak budem vdacny za kazdu radu,co by to mohlo byt...
Fero