... všetko o BMW ...

jararak napísal:no 330i je prakticky o dost tahsia (minimalne 150kilo) cize tych par koni navise sa tam dost straca :)

speq napísal:mne ten iphone ukazal 5.4 tak neviema to sa realne pod 6.8 nemam sancu dostat
 ze musim startovat na to GO a nie cakat... bo potom mam aj vacsie časy.    ked som s tym prvykrat meral tak som sa nevedel dostat pod 11sekund ale to bolo tak pred mesiacom
 ze musim startovat na to GO a nie cakat... bo potom mam aj vacsie časy.    ked som s tym prvykrat meral tak som sa nevedel dostat pod 11sekund ale to bolo tak pred mesiacom 
jararak napísal:je to merane pretazenim, urcitymi velicinami - hybnostou a podobne, tzv hmotne teleso pri ktorom beries do uvahy ciastocne aj rozmery :)
ide o to ze brzda su dva hladke valce a tusim este na trojke im to po preradeni smyklo, vysledok bol tusim 195 ked mi to robili a pokial viem ta maha co maju v profi je troska out

Mimo napísal:prvý fotka by bola úplne super keby nebola vedla tá búdka

origo maska origo ladvinky... clovek mysli ze ked za to vyriga riadne peniaze v tej bawarii ze to bude sediet.... ale nejak ani nie... chodia tam kusa hore dole...
 origo maska origo ladvinky... clovek mysli ze ked za to vyriga riadne peniaze v tej bawarii ze to bude sediet.... ale nejak ani nie... chodia tam kusa hore dole... 
											mys_iak napísal:no s tymi ladvinkami som kusa nestastnyorigo maska origo ladvinky... clovek mysli ze ked za to vyriga riadne peniaze v tej bawarii ze to bude sediet.... ale nejak ani nie... chodia tam kusa hore dole...
no cely predok je taky zeby potreboval jedneho odbornika :)

tvoje tiez vobec nieje na skodu...
 tvoje tiez vobec nieje na skodu...

ale asi si spravim cez leto vylet... ked je tu taka jedinecna ponuka
 ale asi si spravim cez leto vylet... ked je tu taka jedinecna ponuka  na vypomoc pri poskladani mojho zakerackeho predku
 na vypomoc pri poskladani mojho zakerackeho predku