... všetko o BMW ...
Moderátori: barabas, k33p, Hugino, voMacK
maiki napísal:http://www.bmwklub.sk/bmw-pokec/zaujimavosti-na-predaj-t39664-555.html
tuke67 napísal:nikde necitam ze by to bolo na predaj , tak neviem co ho kam odkazujes , a sme v sekcii pokec tak hadam tu mozme o takychto raritkach trepat
maiki napísal:![]()
potom bud mas problem s citanim, alebo necitas cele! je to v nadpise a aj na konci clanku je cena![]()
no neviem ako ty, ale ja to vidim takto
"Do vašej pozornosti sme vozilo nepriniesli len preto, aby sme povedali niečo o jeho histórii. Jeden z konceptov Nazca sa ocitol na predaj. Na trh s ním prišiel istý obchodník v neďalekej Českej republike. Automobil, ktorý vidíte na fotke je Nazca M12 z roku 1991. Pod kapotou mu dýcha motor V12 od spoločnosti Alpina s objemom 5,7 litra. Agregát produkuje výkon 379 konských síl. Vďaka nemu automobil dosiahne rýchlosť až 326 km/h. Cena? Maličkosť. Len 725 000€. "
pelo napísal:Aj keby som nan mal, tak si ho nekupim. Ved to s BMW nema nic spolocne. Ten dizajn ma s BMW spolocne len ladviiny v maske, nic viac. Zase sa taliani snazili sprasit dizajn dobrej znacky. To radsej M1, to je auto, ci stara alebo nova...