Zdar all ,riesim jeden problem dost velky a mozno sa to ani neda zrealizovat.
Najskor sa opytam este vas ,mam vyhliadnute 2 auta z nemecka obe su podobne konfigurovane ,len jedno nema hifi LOGIC 7 ,to ktore ma LOGIC 7 predava sukromna osoba .pisal som s nim po nemecky cez mail ,poslal mi VIN cislo ,fotky auta na vsetko odpovedal ,ale nakoniec som ho poprosil kontakt na neho a uz mi neodpisal.
Ked som pisal jednej firme co dovaza auta mi povedal aby som si dal bacha na takeho predajcu ze oni dovazaju uz auta asi 10r a nemaju dobre skusenosti s takym predajcom co neuvedie k inzeratu svoje meno ani kontakt ,ale ten nemec mi poslal fotky toho auto na mail je to presne to auto co na inezerate a su aj na nom znacky.
Vcera som mu napisal este raz mail a ked sa neozve ,tak to necham tak a pojdem do toho druheho auta co nema ten LOGIC 7 system a prave ten chcem mat v aute ,pisal som aj do TOB Trencin ,celkom pohodka komunikoval so mnou ,ale nic som sa podstatne nedozvedel akurat mi povedal:
V tomto vozidle je zabudovaný HI–Fi systém reproduktorov. Do vozidla v tejto výbave sa nedá domontovať žiadny lepší BMW audio systém ,
potom som mu poslal screen z cennika co vlaste myslim tak uz neodpisal ,pridam vsetky odkazy na koniec pre predstavu.
Proste chcel som vediet ci sa da cely system hifi Logic 7 DSP dokupit a domontovat do auta ,myslim ze kazdy vie o com pisem.
citujem:Až trinásť kvalitných reproduktorov môže naplniť kabínu BMW radu 3 Touring brilantným zvukom. Doplnkový systém harman/kardon s priestorovým zvukom je kalibrovaný precízne podľa architektúry kabíny. Štandardom sú basové reproduktory pod prednými sedadlami, pre bohatší a konkrétnejší prednes hlbokých tónov. Pastva pre uši, aj pri rýchlej jazde.Podla cennika to nieje az take drahe ,ale sam z BMW mi povedal ze v cenniku je cena ked si konfigurujes auto ,ale tak neverim ze bude taky rozdiel ked si to objednam cez nich a popripade by mi to urobil niejaky kvalitny servis ,lebo ked tak sledujem forum tak take nieco by asi ani jedna bavaria nevedela vymenit ,alebo popripade by som dal urobit niekde v nemecku.
takze tu je auto co ma LOGIC 7 system ,ale ten pan sa mi neozval uz ,takze to bude asi košer
logic 7a tu je to pre ktore by som uz aj siel keby som vedel ze ten LOGIC 7 sa tam da dokupit:
bez logic 7a tu je screen z cennika ,auto ma asi len ten HIfi system za 575€ a on mi povie z bavarie, ze auto ma to najlepsie co je ,zaujimave asi tu na slovensku sa tomu nerozumeju vobec
dakujem za pripadnu pomoc