... všetko o BMW ...

Moderátori: k33p, Hugino, jkk

bmwtt.sk

Užívateľov profilový obrázok
THX24
Autor témy
Auto: BMW E90 330d LCI
Kraj: Košický

HiFi LOGIC7 DSP nakoniec BMW Individual High End Audiosystem

Sobota, 26. Marca 2011, 14:08

Zdar all ,riesim jeden problem dost velky a mozno sa to ani neda zrealizovat.
Najskor sa opytam este vas ,mam vyhliadnute 2 auta z nemecka obe su podobne konfigurovane ,len jedno nema hifi LOGIC 7 ,to ktore ma LOGIC 7 predava sukromna osoba .pisal som s nim po nemecky cez mail ,poslal mi VIN cislo ,fotky auta na vsetko odpovedal ,ale nakoniec som ho poprosil kontakt na neho a uz mi neodpisal.
Ked som pisal jednej firme co dovaza auta mi povedal aby som si dal bacha na takeho predajcu ze oni dovazaju uz auta asi 10r a nemaju dobre skusenosti s takym predajcom co neuvedie k inzeratu svoje meno ani kontakt ,ale ten nemec mi poslal fotky toho auto na mail je to presne to auto co na inezerate a su aj na nom znacky.
Vcera som mu napisal este raz mail a ked sa neozve ,tak to necham tak a pojdem do toho druheho auta co nema ten LOGIC 7 system a prave ten chcem mat v aute ,pisal som aj do TOB Trencin ,celkom pohodka komunikoval so mnou ,ale nic som sa podstatne nedozvedel akurat mi povedal:
V tomto vozidle je zabudovaný HI–Fi systém reproduktorov. Do vozidla v tejto výbave sa nedá domontovať žiadny lepší BMW audio systém ,
potom som mu poslal screen z cennika co vlaste myslim tak uz neodpisal ,pridam vsetky odkazy na koniec pre predstavu.
Proste chcel som vediet ci sa da cely system hifi Logic 7 DSP dokupit a domontovat do auta ,myslim ze kazdy vie o com pisem.
citujem:
Až trinásť kvalitných reproduktorov môže naplniť kabínu BMW radu 3 Touring brilantným zvukom. Doplnkový systém harman/kardon s priestorovým zvukom je kalibrovaný precízne podľa architektúry kabíny. Štandardom sú basové reproduktory pod prednými sedadlami, pre bohatší a konkrétnejší prednes hlbokých tónov. Pastva pre uši, aj pri rýchlej jazde.

Podla cennika to nieje az take drahe ,ale sam z BMW mi povedal ze v cenniku je cena ked si konfigurujes auto ,ale tak neverim ze bude taky rozdiel ked si to objednam cez nich a popripade by mi to urobil niejaky kvalitny servis ,lebo ked tak sledujem forum tak take nieco by asi ani jedna bavaria nevedela vymenit ,alebo popripade by som dal urobit niekde v nemecku.

takze tu je auto co ma LOGIC 7 system ,ale ten pan sa mi neozval uz ,takze to bude asi košer
logic 7

a tu je to pre ktore by som uz aj siel keby som vedel ze ten LOGIC 7 sa tam da dokupit:
bez logic 7

a tu je screen z cennika ,auto ma asi len ten HIfi system za 575€ a on mi povie z bavarie, ze auto ma to najlepsie co je ,zaujimave asi tu na slovensku sa tomu nerozumeju vobec
Obrázok

dakujem za pripadnu pomoc
Naposledy upravil/-a THX24 v Štvrtok, 14. Apríla 2011, 14:45, upravené celkom 2 krát.

JozefSvob
Auto: E92
Kraj: Bratislavský

Re: HiFi LOGIC 7 DSP

Nedeľa, 27. Marca 2011, 10:15

Ahoj, tam musis podla mna urobit o vela viac, pretoze aj v iDrive (ked mas logic 7) mas samostatne logic 7 menu v nastaveniach. Ja by som ti poradil bud kup z buracky vsetky repraky zosilovac atd, alebo tam daj ine kvalitne audio ozvucenie.

THX24
Autor témy

Nedeľa, 27. Marca 2011, 12:03

Tak na ebay som nieco pozeral zadal som BMW logic 7 ,naslo mi niejake veci ,ale tak nieco take nechcem objednavat az z usa a ani neviem ci to pojde ...keby som nasiel take auto co by bolo na suciasky tak urcite by som vsetko z neho kupil ,ale nieco take asi nenajdel ,dost tazko sa hlada auto na mobile.de co vobec ma nakonfigurovane nieco take a su to len par kusov...Pozeram ze tam potrebujem ten logic 7 pc a potom tam ide zosilovac do kufra do laveho rohu + vsetky repro ...pozeral som aj dost nemecke fora ohladom toho hifi logic 7 ,ale nic podstatne som sa nedozvedel ,akurat ze ako zistim ze auto ma logic 7 a ze harman/kardon a logic 7 je to iste ozvucnie.Skusim este zajtra napisat mail rovno niekde do nemacka BMW ci tam to nebude vyhodnejsie urobit a nech mi to aj tam nainstaluju ked sa to da vobec.Co som posielal tie odkazy na tie auta ,tak to co malo logic 7 uz je predane ,vcera mi odpisal jeho majitel :(

voMacK
Auto: G31 540i
Kraj: Trenčiansky

Nedeľa, 27. Marca 2011, 13:12

si si isty, ze harman/kardon a prologic7 je to iste? Lebo v cennikoch je to udavane ako dve odlisne polozky...
resp pri konfiguracii M3 som nasiel H/K a pri inych autach len prologic7 ....
ale tak cert aby sa v tom vyznal :)
"Auto je napisane na mna, ale inak s nim nic nemam!"
-- P.R.

THX24
Autor témy

Nedeľa, 27. Marca 2011, 14:54

Tak pisali tam ze je to to iste ,ale mozno mysleli len pocet reproduktorov
Mas pravdu je to nahovno ,ked to mas tak riesit ako ja ...ked si to nakonfigurejs do noveho auta ,tak to neriesis a ked mas prachy tak tam das to najlepsie ,to auto co som tu pripad mi vyhovuje a tazko sa take auto zhana v takej vybave ,cene a k tomu to ma najazdene len 15tisis km ,mam uz o tom aute zistene vsetko uz mi len ostava ist mrknut na neho a potom si ho nechat doniest ...

Harman Kardon Surround Sound systém - 1200€ alebo
BMW Individual audio systém High End - 2118€ trocha tym kodom nerozumiem v cennikoch
V aute ktore chcem je novy idrive aj s diskom profesional a ked pozeram tak v ceniku je napisane
Navigačný systém Professional nie s kodom 602/603 a pri polozke Harman Kardon Surround Sound systém je zas napisane iba s kodom 602/609/663 ,tak nerozumiem teraz tomu,treba mi aj novy idrive ,ale tak uz iny nieje len ten profesional s diskom ,viete mi to upresnit trocha ? Najhorsie na tom je ze ked sa informujes u predajcu BMW napriklam mailom ,tak ti odpise ,len pokial vie a ked napises nieco zlozitejsie tak uz ani neodpise a ked im napriklad zavolas tak uz vobec nechapu co vlastne chces :( Zajtra skusim napisat niekde do nemecka uvidim aku mi daju odpoved ci aj tam je to pre nich neznamy pojem.

Peppo
Auto: TOYOTA PRIUS

Streda, 30. Marca 2011, 12:17

mal som logic 7 v E92, hralo to dobre, subwoofre pod sedackami a tak,,, toto bol najdrahsi hifi system vtedy v roku 2007 - potom bol uz iba individual ktory bol este raz taky drahy.

celkovo boli 4 druhy - obyc hudba, hifi, logic, a individual.

pre bezneho cloveka uplne staci ten hifi, ten logic zas nehra nejako TOP, a dorabat sa tam nic neoplati.

THX24
Autor témy

Štvrtok, 31. Marca 2011, 13:48

dik peppo v aute je momentalne hifi a ze vraj aj ten uz ma sobwoofer pod pred. sedadlami ,uvidim ako to bude hrat ked donesiem auto a potom sa rozhodnem ,ked sa to vobec bude dat ,ale mas pravdu ze zas taky zazrak to nebude a viem ze za tu cenu by si clovek poskladal uplne inu hudbu do auta ,ale toto je vsetko integrovane tekze chcel by som ten original ,musim len natrafit na dobru osobu co u nas v bavaria sa urcite nestane ,lebo taku neochotu som este nevidel ako je u nas ,cize si pak skusim zavolat do nemecka a sa informujem u nich ci sa to vobec da integrovat a nech mi to nacenia a aj urobia ,ale to je rozmyslanie do buducna. zatial dik :D

Peppo
Auto: TOYOTA PRIUS

Piatok, 1. Apríla 2011, 11:52

hej hej.. nasi predavaci maju velku chut predavat auta... a servis ani nehovorim....

co uz.

THX24
Autor témy

Štvrtok, 14. Apríla 2011, 14:32

Tak nakoniec som si nasiel BMW 3er 2009 skoro vo full a uz ma aj :

BMW Individual High End Audiosystem
16 high-end reproduktory, digitálny zosilňovač (825 W) a
Zvukový procesor, širokouhlý, Dirac live technológie
časované reprodukcie na všetkých sedadlách

celkom sa na to nesim ,takze pak dam vediet svoje pocity z toho

pridavam foto
Obrázok
Obrázok

voMacK
Auto: G31 540i
Kraj: Trenčiansky

Re: HiFi LOGIC7 DSP nakoniec BMW Individual High End Audiosy

Štvrtok, 14. Apríla 2011, 20:47

toto vyzera hodne slubne...informuj nas ako pokracujes :)
"Auto je napisane na mna, ale inak s nim nic nemam!"
-- P.R.

THX24
Autor témy

Štvrtok, 14. Apríla 2011, 21:18

voMacK v stredu + - by som mal mat auto tak uvidim urcite dam vediet ...som sa cudoval ze auto ma aj cd menic na 6 cd (prislo mi to zastarale ,lebo v aute sa da hudba pocuvat z viacerich zariadeni cez idrive),ale som pochopil ze uz na takej hudbe sa asi nebude pocuvat mp3jka :D ...pozeral som aj na www.m3post.com ,tak ze treba si to poriadne nastavit ten system ze je tam toho hodne ,takze sa nebudem nudit a si to popocuvam na dobrej hudbe ,kazdeho zanru...

THX24
Autor témy

Pondelok, 25. Apríla 2011, 10:51

Tak konecne mi auto vcera doslo je ako nove ani som nechcel verit ze to auto ma 2 roky ,nevedel som co mam skor skusat na nom ...venoval som sa skor jazde (neskor pridam niejaku recenziu)

podme k tej hudbe BMW Individual High End Audiosystem

nemal som zatial cas to poriadne skusat napalil som si len Robbie Williams niejake best of v 320kbps ,ale dal som to ako mp3 do cd menica ,ale hralo to krasne cisto a ked som to dost zosilil tak vobec sa zvuk nezkresloval ...proste hraje to krasne a hlavne cisto cisto cisto ...toto sa neda prepocut...neskor to okomentujem podrobnejsie,ked si skusim viac zanre a pohram sa v nastaveniach ...

Kto je prítomný

Užívatelia prezerajúci toto fórum: Žiadny pripojení užívatelia a 10 neregistrovaných