... všetko o BMW ...
Moderátori: barabas, k33p, Hugino, voMacK
Jurica13 napísal:
z nejakych pricin sa mi nepodaril do sys. zadat rok vyroby, aj ked vieme, ze to je 2006 a bez roku vyroby sa nedostanem k tomu co som ti chcel poslat..tak aspon toto
dilong napísal:
velka vdaka, mas to u mna :) ... a co tam mal byt v tom co si mi chcel poslat?
lusky320d napísal:cAuko
Mam presne rovnake auto ako ty, Asi je to Fleet edition, priskrteny vykon zo 110 na 120kw.aspon tak bolo pisan pri kupe auta v D.So spotrebou je to rovnako presne ako vravis, vychadzala mi v lete na 6,3-6,4 kombinovana, teraz v zime mi B pisal 7,9 a auto malo spotrebu 7.Zistil som aspon u mna to tak sedi, ze ked vynulujes BC asi pri 90km rychlosti, tak potom po dotankovani ti vyjde spotreba presne ako realna.Aj ja som bol trosku prekvapeny , cakal som mensiu spotrebu, alebo aspon podla toho co pisu v papieroch nie je pravda.pokial som siel ZV-BA tak vysla na 5,5, menej z toho nedostanes.
fOE napísal:aby som vam tu vsetkym zdvyhol naladu tak s 328i jazdim vacsinu mesto, takze priemer v lete 12L 100 oktanoveho benzinu na 100km a v zime o dva litre viacmozno vas tie decilitre prestanu teraz tak trapit
fOE napísal:aby som vam tu vsetkym zdvyhol naladu tak s 328i jazdim vacsinu mesto, takze priemer v lete 12L 100 oktanoveho benzinu na 100km a v zime o dva litre viacmozno vas tie decilitre prestanu teraz tak trapit