... všetko o BMW ...
Moderátori: barabas, k33p, Hugino, voMacK
franzkiller napísal:neslo tu povodne o to ze kolko ma kto napisane v papieroch a kolko je to v realite? lebo este porovnavat spotrebu s benzinmi... a tiez na tom istom aute sa da ist aj za dvojnasobok, zalezi predsa na vela veciach (ake mesto a aka premavka; ked mimomesto ci rovna cesta ci kopceky ci dialnica atd atd; styl jazdy; pneu; nalozenie auta...
nejak som sa rozpisal... skus kolko ti to zerie na dialnici ked pojdes dlhsi kus najlepsie po rovine - do plna, tempomat na konstantnu rychlost (napriklad tych 130), a potom znovu doplna, a ze kolko to zhltlo.
dufus napísal:Na bc mi to ukazuje 5,2,ale nepocita to ked ides pomalsie ako 20 a tiez ked volnobeh,takze to moze byt vcelku realne...
dufus napísal:tak potom neviem,lebo mne priemernu ukazuje stale 5,2 ale podla tankovania mam stale 6 - 6,3. teda rozdiel je zhruba ten liter na 100km.
wino napísal:chalani jak sa nuluje BCcko(spotreba) na E46ke. dik
franzkiller napísal:ked ti ukazuje priemernu spotrebu na displeji, tak podrzis zatlacene to tlacitko na packe ktorym to prepinas (asi 3 sekundy)

mam skor pocit ze za istych podmienok prave na tempomate zerie menej, inak je to asi to iste ako ked ja ovladam plyn.
 mam skor pocit ze za istych podmienok prave na tempomate zerie menej, inak je to asi to iste ako ked ja ovladam plyn.