... všetko o BMW ...
Moderátori: alfi666, BinKooL, fox1k
TT-SIMIK napísal:Pokial viem E46 nemá origo svetelny senzor,ktory by zapínal svetlá napr v tunely,ta automatika je len že ked zapneš kluč tak už máš svetla zapnuté nič viac.....
TT-SIMIK napísal:Pokial viem E46 nemá origo svetelny senzor,ktory by zapínal svetlá napr v tunely,ta automatika je len že ked zapneš kluč tak už máš svetla zapnuté nič viac.....
ice.blade napísal:
akoto ze e46 nema svetelny senzor? Kto ma na light module 'A' ma v tejto polohe automat na svietenie, cize ak je zapnuty a vonku je slnecno svetla nesvietia ale akonahle poklesne intenzita okolneho svetla rozsvietia sa xenony
to ze mate svetla neustale zapnute na stretavackach, rozsvietia sa vam pri potoceni klucika do 1polohy a zhasnu pri polohe kluca v 0 je len naprogramovane v light module
co sa tyka programovania denneho svietenia dialkovymi da sa to len na xenon light module, ak by niekto chcel jeden xenon light modul mam v inzeratoch na predaj s nakodovanym zapinanim v 1ke a vypinanim svetiel klucom v 0 pri neustale zapnutych stretavacich svetlach
MuadDeeb napísal:no hadat sa nebudem, ak je clovek sikovny tak si spraviIce ani ty nemas pravdu. Da sa to naprogramovat na vsetkych moduloch, ja osobne mam halogeny a automatiku a ide to, myroslavovi som to dava lna xenony s automatom, bratrancovi na halogeny bez automatu. Ak mas E46 FL s urcitym Codierindexom, bez problemov ti to viem spravit. Na PFL a nizsie Codierindexy to spravit neviem, a to preto lebo pri dennom svieteni potom svietia urcitym vykonom aj smerovky a to u nas nie je povolene.
A teraz k tej X3. A aj ti chlapci v tom autorizovanom servise su experti. Ale oni ani inak nemozu. Problem je v tom, ze denne svietenie je origo na americky trh, verzia US, preto sa volaju aj US-DRL. Preto to mozu urobit len na ECE kodovanie, ktore taketo denne svietenie neponuka.
V Europe sa to doteraz nevyuzivalo, teraz sa to vsak zacina. Nerobia z toho vedu ani policajti, nakolko nove Golfy, Audiny (aj starsie typy) uz takto behaju, cize uz s tym nemaju problem. Zastavili ma asi 3x a nikdy som s tym nemal problem.
TT-SIMIK napísal:na tom istom mieste kde je aj dazdovy, ak svietia svetla stale je bud senzor odpojeny alebo nefunkcny... funguje to presne tak ako je znazornene na videu http://www.youtube.com/watch?v=zJHPzsc4_sE len s tym rozdielom, ze pri zapnutom "A" nic nesvieti ak je vonku slnecno, rozsvietia sa svetla azeked vojdes do "tmy"hej???no to sa mi nezda,vydel som to par krat v A a stale svietili či svetlo,či tma,a kde je ten svetelny senzor???? na licht module???......dík....
MuadDeeb napísal:vyhoda mensieho zatazenia alternatora, to by sloNo svieti mi len 30% vykonu dialkove, ziadne parkovacky vpredu, vzadu, pristrojovka. Vyhody to ma stale, a hlavne ked do tlmenych hodis poriadne ziarovky a do dialkovych nemusis.
MuadDeeb napísal:ja som mal na mysli automat LSZ v EU mode kde je to nastavene bez denneho svietenia... ak si LSZ prekodujes na US budisA ako povedal Ice, to stale svietenie na automatike je pre to ECE. Ak mas US a das automat, tak ti svietia dialkove 3% vykonu, ked zareaguje senzor, prepne na tlmene.
ice.blade napísal:no hadat sa nebudem, ak je clovek sikovny tak si spraviosobne som to naprogramovane na halogen nevidel a po pravde ani by som netusil ci by to bolo osozne... zeby sa H7 pri 20% vykone menej vypalovali? :))))
na tom istom mieste kde je aj dazdovy, ak svietia svetla stale je bud senzor odpojeny alebo nefunkcny... funguje to presne tak ako je znazornene na videu http://www.youtube.com/watch?v=zJHPzsc4_sE len s tym rozdielom, ze pri zapnutom "A" nic nesvieti ak je vonku slnecno, rozsvietia sa svetla azeked vojdes do "tmy"
MuadDeeb napísal:A len pre zaujimavost, kto ma CI35 (co je uplne posledne LSZ v E46) sa da nakodovat aj trippling.
myroslav napísal:
Rado a ja nemam nahodou CI35? mam jedno z poslednych vyrobenych E46