... všetko o BMW ...
Moderátori: alfi666, BinKooL, fox1k
alfi666 napísal:Ja vam neviem hosi... ja som si proste zvykol, ze ked nastartujem, tak zvrtnem gombik na svetlaale pohodlnost je svina, to poznam
profor napísal:hm zaujimave mne to vypne ale ty maš predface ako pozeram a ja mam face
neoj keby LCM zistil že je nizke napätie tak ich nezapne
TT-SIMIK napísal:....či to bude svietiť pri štartovaní je mi celkom aj jedno,veď to je len pár wattov narozdiel kolko wattov žere štartér....![]()
![]()
, a ked tak ešte bude aj vypinač na to,aj ked pochybujem,že by sa mi chcel stale vypínať....
![]()
![]()
TT-SIMIK napísal:....či to bude svietiť pri štartovaní je mi celkom aj jedno,veď to je len pár wattov narozdiel kolko wattov žere štartér....![]()
![]()
, a ked tak ešte bude aj vypinač na to,aj ked pochybujem,že by sa mi chcel stale vypínať....
![]()
![]()
viktorko22 napísal:
Tak poteším ťa..ja to mám spravené ala USA, diaľkáče svietia na 20%, nič iné..thanks to SEMTEXnič nemusím zapínať, akonáhle dám kľúč do polohy 2 tak sa to zapína..
chico69 napísal:OK presvedčil si ma- tak to nebudem nejak extra riešiť a budem štartovať so zapnutými
slamec napísal:
tak sa pochváľ a prezraď
viktorko22 napísal:
Slamec, proste nemusim zapinat nic, dam kluc do polohy 2 a hned mi svietia dialkove svetla na 20 - 30%...nesvieti ani palubovka ani zadne svetla..
slamec napísal:to mi je jasné, ale z ničoho-nič sa ti to neurobilo samé