... všetko o BMW ...

Moderátori: k33p, Hugino, jkk

bmwtt.sk

Užívateľov profilový obrázok
mys_iak
Auto: Bmw F31 316d
Kraj: Zahraničie

Re: posim o radu

Pondelok, 11. Apríla 2011, 14:23

bmw-pokec/zadny-nahon-t4535.html?hilit=zadnokolka
technicke-okienko/jazda-na-snehu-a-mokrej-vozovke-t1170.html?hilit=zadnokolka

este tu mozno nejake temy su... precitaj uvidis, sprav si nazor :bmwball:

napr. ja som jazdil 4 roky(od spravenia vodicaku) len na prednokolkach byvam tiez v poprade boli casi ze sme mali na aute retaze aj 2 tyzdne v kuse... boli problemy stale sa clovek len dakde zahrabal alebo bol tazky rozjazd...

bmw mam 2 roky a zatial som nemal nejake vacsie problemy s priechodnostou a s tym zeby som dostal smyk alebo hodinky v normalnej prevadzke ;)

dalsia vec ze zadny nahon (resp. klasicku koncepsiu pohonu) maju vacsinou len premiove a sportove znacky... asi keby to bola blbost a malo to negativny vplyv na jazdne vlastnosti tak by to do aut nemotovali :P jediny kto na to bude kydat je ten kto na tom nejazdil alebo na to nema....

moj oco jazdil kedysi na skodovke 100ke pred takymi 20timi a viac rokmi tu mal skodovku kazdy, bolo viac snehu, retaze boli take ako ma nas pes obojok nic vydumane, same protektory(zimne a letne kolesa neboli) kazdy druhy jazdil na poloslickoch :D odhrnacie vozy jazdili v mensom pocte snehu padalo viac... a nikto sa nestazoval nemal problem so zadnym nahonom... oco ked si kupil prve auto s prednym nahonom feldu tak ten rok bol prenho kriticky :D vsade zapadol nevedel vijst ani s parkoviska, musel kupovat vydumaniny ako zimne pneumatiky, odrel cely bok o zvodidla... cize sa spytaj starsich ako to vidia so zadnym nahonom...

cize tak by som sa na to vsetko pozeral
Bmw F31 316dAT
ex: e61 530iA+LPG
e36 320Ci+LPG
e39 530dAT
e46 320dT
e91 320d

Užívateľov profilový obrázok
MuadDeeb
Auto: EX: E46 320dT 2005
Kraj: Prešovský

Re: posim o radu

Utorok, 12. Apríla 2011, 07:27

mys_iak to vystihol. My starsi, co sme mali este 120inky, vieme ako sa "driftovalo" a preto ten navrat k zadohrabu :mrgreen:
We ride together, we die together - Bad Boys For Life
Ford Escape 3,0 V6 XLT Limited

Kto je prítomný

Užívatelia prezerajúci toto fórum: Žiadny pripojení užívatelia a 5 neregistrovaných