bmw-pokec/zadny-nahon-t4535.html?hilit=zadnokolkatechnicke-okienko/jazda-na-snehu-a-mokrej-vozovke-t1170.html?hilit=zadnokolkaeste tu mozno nejake temy su... precitaj uvidis, sprav si nazor
napr. ja som jazdil 4 roky(od spravenia vodicaku) len na prednokolkach byvam tiez v poprade boli casi ze sme mali na aute retaze aj 2 tyzdne v kuse... boli problemy stale sa clovek len dakde zahrabal alebo bol tazky rozjazd...
bmw mam 2 roky a zatial som nemal nejake vacsie problemy s priechodnostou a s tym zeby som dostal smyk alebo hodinky v normalnej prevadzke
dalsia vec ze zadny nahon (resp. klasicku koncepsiu pohonu) maju vacsinou len premiove a sportove znacky... asi keby to bola blbost a malo to negativny vplyv na jazdne vlastnosti tak by to do aut nemotovali

jediny kto na to bude kydat je ten kto na tom nejazdil alebo na to nema....
moj oco jazdil kedysi na skodovke 100ke pred takymi 20timi a viac rokmi tu mal skodovku kazdy, bolo viac snehu, retaze boli take ako ma nas pes obojok nic vydumane, same protektory(zimne a letne kolesa neboli) kazdy druhy jazdil na poloslickoch

odhrnacie vozy jazdili v mensom pocte snehu padalo viac... a nikto sa nestazoval nemal problem so zadnym nahonom... oco ked si kupil prve auto s prednym nahonom feldu tak ten rok bol prenho kriticky

vsade zapadol nevedel vijst ani s parkoviska, musel kupovat vydumaniny ako zimne pneumatiky, odrel cely bok o zvodidla... cize sa spytaj starsich ako to vidia so zadnym nahonom...
cize tak by som sa na to vsetko pozeral