... všetko o BMW ...

Moderátori: k33p, Hugino, jkk

mmracing.sk

mishino
Autor témy
Kraj: Žilinský

posim o radu

Sobota, 9. Apríla 2011, 10:08

zdravim vas chcem od vas radu ale pravdivu .chem si kupit bavoracika 320d 110kw 02r ...chcem sa spytat ako sa to auto sprava na mokrej ceste a snehu .niekto pise ze je to super ale ja sa nepotrebujem nijak blaznit na ceste .a niekto ze zadok je na prd ...ja pisem len preto lebo to auto bude soferovat viac ludi a dokonca aj moja priatelka .takze pravdive vysvetlenie by som vas poprosil ..viem ze vy dlhorocny bmwckari nedate nan dopustit.ALE TU IDE AJ O ZIVOT chapete .tu u nas je kazdy rok kopa snehu..takze prosim o kazdu radu diki

Užívateľov profilový obrázok
TT-SIMIK
Auto: BMW
Kraj: Trnavský

Re: posim o radu

Sobota, 9. Apríla 2011, 10:14

Ide o život v kažnom aute a nie len v BMW, čo sa týka stability na mokrej ceste tak pri tomto motore sa nemusíš bať, aj kedy si pustil rýchlo spojku,tak máš tam systém čo ludí čo su začiatočníci ustraži na ceste, na snehu tak isto,pri modely čo chceš je už DSC čo je system stability vozidla na vozovke a velmi dobre funguje,jak na lade,na snehu, samozrejme aj ten má určite hranicu svojich možností,ale kto povie,že zadnokolku nie,tak sa ešte v BMW neviezol!!!AK máte vela snehu,tak treba riešit xd a ten sa vyškriabe všade.......

Ps: vidím,že si tu nový,tak si prečítaj pravidlá,lebo ti to tu zamknu a ty sa nedozvieš nič, tvoj príspevok patrí do pokecu,alebo do nakupnej poradne aby tu bol poriadok.....)))))
SERVIS BMW TT-SIMIK
Obrázok
http://www.ttsimik.sk
Mám v živote dve lásky, SIMONKU a BMW
AJ MÚDRI SÚ OBČAS SPROSTÍ,AJ SPROSTÍ SÚ OBČAS MÚDRI!!!!!
https://www.instagram.com/ttsimik/

ice.blade
Kraj: Bratislavský

Sobota, 9. Apríla 2011, 10:16

moc ta nepotesim, napisal si si prispevok do zlej temy, so zlym nazvom, mal si sa pytat tu: bmw-nakupna-poradna/ a ked by si sa trosku posnazil a pohladal, to ci je dobry nahon sa tu rozoberalo viac krat... tak isto aj o 320d vo verzii facelift aj predfacelift sa to tu rozoberalo... v tejto tvojej teme ti skoro nikto neporadi lebo si lenivy ze si si ani pravidla fora neprecital 8) a nakoniec ti tento tvoj prispevok moderatori bud presunu a premenuju alebo jednoducho zmazu a zamknu...

johnyyy

Sobota, 9. Apríla 2011, 10:53

ze xd sa vyskriabe vsade :mrgreen: to mi pripomenulo usmevnu prihodu ako chlapik na novucickom asi 330xd zapadol pred optimou a nevedel sa pohnut, kde uz skoro nikde nebol sneh len presne pod jeho autom :mrgreen: vela som sa smial,..

TT-SIMIK
Auto: BMW
Kraj: Trnavský

Sobota, 9. Apríla 2011, 10:56

Letne pneu......neberme to zas tak doslovne.......všade......dalej ako zadok.....
SERVIS BMW TT-SIMIK
Obrázok
http://www.ttsimik.sk
Mám v živote dve lásky, SIMONKU a BMW
AJ MÚDRI SÚ OBČAS SPROSTÍ,AJ SPROSTÍ SÚ OBČAS MÚDRI!!!!!
https://www.instagram.com/ttsimik/

Kubo320d
Auto: BMW 323CI :-)

Sobota, 9. Apríla 2011, 15:29

ja som si kupoval bmw ties s malickou dusickou co to bude robyt a vidis je po zime a som stale tu a poviem ze s kvalitnymi zimnymi pneu nemas problem na ceste ja som casto prechadzal cez donovaly na oravu a nebal som sa aj pridat v zakrutach ono sa to zda ze je to nebezpecne ale z rozumnym jazdenim s tym vooobec nieje problem a ani nepocitis ze ti taha zadok len v zime treba dopredu rozmyslat kde kedy a ako zastavit predsa je ten zadok lahsi ale inak ani na sekundu som nelutoval ze som si kupil prave BMW mam 320d 100kW

patoe46
Kraj: Košický

Sobota, 9. Apríla 2011, 15:56

Každý kto picuje na zadný náhon a hlavne na to ako sa sprava BMW v zime ešte ani raz neriadil BMW.takze takých mudrlantov ja nepocuvam tam nech si jazdia na fabiach.

BMino
Auto: modre

Sobota, 9. Apríla 2011, 16:51

z ktorej casti kraja si? :D
ako v zime problem nie je, ak mas dobre gumy, s DSC to drzi samo na ceste, aj ked fyziku neodrbes
ci je to lepsie od predneho nahona tazko povedat, zalezi od situacie v ktorej prave si
ale nebudes mat problem pokial sa nebudes brodit snehom alebo liezt kam sa neda a nebudes sa bezhlavo vozit
aj tak je na zimu najlepsia 4kolka :mrgreen:
ak ti auto sadne a bude s ti s nim dobre jazdit, kludne do toho chod bez obav zo zimy
e91 330d
e90 320d - ex
Land Cruiser 90 3,0 td
2000 CA - ex
Pajero 2,8 td intercooler FL - ex
e46 330d touring M-paket II - ex
e36 320i limousine M-paket - ex
e36 M3 coupe SMG - ex
e30 320i coupe M-Technic - ex
---------------------------------

patoe46

Sobota, 9. Apríla 2011, 17:37

BMino napísal:
z ktorej casti kraja si? :D
ako v zime problem nie je, ak mas dobre gumy, s DSC to drzi samo na ceste, aj ked fyziku neodrbes
ci je to lepsie od predneho nahona tazko povedat, zalezi od situacie v ktorej prave si
ale nebudes mat problem pokial sa nebudes brodit snehom alebo liezt kam sa neda a nebudes sa bezhlavo vozit
aj tak je na zimu najlepsia 4kolka :mrgreen:
ak ti auto sadne a bude s ti s nim dobre jazdit, kludne do toho chod bez obav zo zimy

aj 4kolka je pica....cez zimu ked som isiel na otcovom MLKU a bolo len troska nasnezene bral som zakruty ako normalny clovek a uz ma jebalo do boku ako na lyziach.

patoe46

Sobota, 9. Apríla 2011, 17:39

cez zimu treba jazdit ako občan a ziadny problem nieje.....jasne ze ked vidim ze je smyklavo tak budem jazdit opatrne na kazdom aute.

patoe46

Sobota, 9. Apríla 2011, 17:43

johnyyy napísal:
ze xd sa vyskriabe vsade :mrgreen: to mi pripomenulo usmevnu prihodu ako chlapik na novucickom asi 330xd zapadol pred optimou a nevedel sa pohnut, kde uz skoro nikde nebol sneh len presne pod jeho autom :mrgreen: vela som sa smial,..

XD je len na to dobre aby si platil servisom.....to je to iste ako u mercedesu 4matic....vzivote by som to nekupil na nase cesty....

BMino

Sobota, 9. Apríla 2011, 21:27

patoe46 fyzika nepusti ani na 4x4 ale je to dost velka vyhoda v zime, osobne som so 4x4 nemal tuto zimu vobec ziadny problem ci v zatacke alebo v kopci aj na namrznutej vozovke
xd ma o dost lepsiu trakciu, tak ze take reci ze je to dobre len na pletenie v servisoch pusti len niekto, kto sa v tom aute v zivote neviezol alebo sa len snazi zaujat okolie
e91 330d
e90 320d - ex
Land Cruiser 90 3,0 td
2000 CA - ex
e36 M3 coupe SMG - ex

mishino
Autor témy

Re:

Nedeľa, 10. Apríla 2011, 13:31

no chalani tak ked su tam rozne tie stabilizacne systemy (asr esp dtc atd... tak by to nemal byt problem. ja sa o seba nebojim ale viete ked clovek ide na tyzdnovku .tak mam aj bratov a sestry

MuadDeeb
Auto: EX: E46 320dT 2005
Kraj: Prešovský

Pondelok, 11. Apríla 2011, 07:32

Ako uz 100x povedane. Ak niekto bude jazdit ako debil, zabije sa aj na 1.2i Corse.
Ak bude jazdit slusne, tak aj 300 koni pod kapotou nie je problem.

Moj osobny pocit napriklad je, ze zadokolka je na zimu lepsia. Ak ti predne kolesa nechtaju idealne stopu, dokazes si ustrelit zadok a vyrovnat to, kdezto u predokolky nie. A neriadi a netaha ti jedna naprava, ale kazda samostatne. A osobne som mal 170 konovu E36 bez elektroniky, som z Tatier, a nemal som problem. Aj ked som jazdil s respektom.

A co tu este povedane nebolo, vyvazenie BMW na napravach je 50:50, cize ziaden lahky zadok ako je oblubeny argument vsetkych "odbornikov"
We ride together, we die together - Bad Boys For Life
Ford Escape 3,0 V6 XLT Limited

BMino

Pondelok, 11. Apríla 2011, 07:46

predny nahon ma vyhodu pri vychadzani z bocnej cesty (zasnezenej) na hlavnu (mokru) kde hnana naprava je skor z toho ladu prec :D
e91 330d
e90 320d - ex
Land Cruiser 90 3,0 td
2000 CA - ex
e36 M3 coupe SMG - ex

Kto je prítomný

Užívatelia prezerajúci toto fórum: Žiadny pripojení užívatelia a 19 neregistrovaných