... všetko o BMW ...
Moderátori: alfi666, BinKooL, fox1k
andy320d napísal:Dneska som mal veľký deň. Navštívyl som súkromný servis BMW, potreboval som meniť žhaviče a hlavne kontrola klapiek sacieho potrubia, nakoľko som majiteľom E46 320 2005 touring iba mesiac, takže postupná kontrola a prehliadka auta, diagnostika atd. Podla tachometra mám 140000 km / dúfam/, a tak sa chlapík dal do rozoberania..... a je to tu.... šťastny deň.... jedna z tých sk..urvených klapiek už bola zlomená
. Ulomila sa presne na mieste, kde je hriadelka oslabená dierkou so srobkou, ktorá drží pliešok klapky. Našťastie ešte že to celé držalo na druhej strane osky
!!!! Riešilo sa to tak, že klapky sme nechali pôvodné, odrezali sa hriadelky s plieškom, všetko sa zapojilo tak ako bolo, EGR som neodstavoval, nezaslepoval. Auto beží normálne, nesvieti žiadna kontrolka. Ak by náhodou bolo nutné tak by som to neskôr mohol riešiť záslepkami, uvidíme ako sa bawo bude správať. Tak chlapi BACHA.....Myslím, že Katapult spieva
,,...Hlupáák váha..." A tu je to na mieste!
andy320d napísal:swandes aj tak dik za ponuku zaslepiek
millano napísal:Caute chalani,chcel by som Vás poprosit či by Ste sa nepozreli na moje auto podla VIN / VC66757 / či tam mam aj ja tie klapky,lebo sa do toho nerozumiem. Vopred dakujem. Mam BMW 320 D E90 r.v. 2006 automat a najazdených 110 000 km. A ci by som ich mal tiez dat zaslepit.